Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4.03

brak seksu w małżeństwie

Polecane posty

Gość 4.03

jestem mezatka od dwóch lat. Zanim urodziłam dziecko, było swietnie( 2 i pół miesiaca temu). Przez całą ciaże kochalismy sie moze dwa razy, od porodu raz. Powoli dostaje swira. I to mąż nie za bardzo ma ochotę, bo ja czuję się bardzo wyposzczona. Ktoś tak ma?

Gość zawsze zal mi było
kobiet które "skamlają" o seks. Mąż nie chce, facet nie chce a bab chce. Jestes nieatrakcyjna kobieta, po ciąży jeszcze bardziej pogorszył sie wygląd, brzuch masz pewnie zwisający to trudno by miał ochotę. Zrobiłaś sobie bahora to teraz sie nim zajmuj, seks nie mamuśkom w głowie!

Gość buziaczka
Porozmawiaj z mężem o tym. Może on ma ochotę ale boi się, bo niedawno urodziłaś i nie chce żeby Cię coś bolało. Myślę ,że spokojna rozmowa jest tu lekarstwem.

Gość kuawiat
Co za załosna wypowiedz nade mna,matko boska

Gość ilkax
do "zawsze żal..." jesli wpisujesz sie tu tylko po to zeby komus zrobic przykrosc to wpulczuje

Gość ptasi mozdzek
"skamla" :D rozumiem,ze to prowokacja :P

Gość 4.03
zawsze byłam atrakcyjna i nie mogłam narzekac na brak powodzenia u mezczyzn. Teraz juz tez zrzuciłam zbedne kilogramy, pozostały rozstępy co prawda, ale mysle, że seks tkwi w głowie . Nie rozumiem mojego meza. tyle celibatu, a on nic. WWiem ze na pewno nie ma nikogo na boku. A jak mam o tym z nim rozmawiac. ???

Gość Mronndo
to ze wydaje ci sie ze jestes atrakcyjna to nie znaczy ze jesteś. Wielu się wydaje że jest a w rzeczywistości to pasztety. Jeżeli jesteś wysoka (ok.175cm) szczupła, masz ładną figurę, twarz, piękne długie włosy i pełne usta oraz miseczke c to możesz się nazwać atrakcyjną. Jak nie to zwykła przeciętniara z ciebie. Nie wierz w komplementy facetów, moi kumple każdej brzydluli gadają że są ładne. Wy takie naiwne przecież..

Gość oni sa zbyt dobitni

Gość 4.03
sadze ze problem tkawi w tym że mam teraz rozwleczona pochwe bo w odbyt bardzo chetnie chce ale ja mu tam nie pozwalam.

Gość oni sa zbyt dobitni
ale sadze , ze w duzej mierze maja racje :( Mozliwe, ze juz nie jestes dla meza atrakcyjna. Rodzilas naturalnie? Moze czuje dyskomfort z pwodu roszerzonej pochwy ? Tak sie niestety bardzo czesto zdarza.

Gość nieatrakcyjna dla meza
???? :D przepraszam,a za kogo wy sie uwazacie?, mowie do facetow to ,ze kobieta rodzi dziecko a w efekcie tyje to jestwina tego ,ze facet wczesniej wlozyl jej swoje przyrodzenie miotany zadza spuszcenia sie w kobiecie. :classic_cool: Jezeli maz kocha to nawet te kilka kilo dodatkowych mu nie poiwnno przeszkadzac.Jezeli zas tak sie roztylas, ze zdcydowanie zmeinilo to Twoj wyglad, to pogadah z nim, czy rzeczywiscie to mu tak przeszkadza, Ja stawiam,ze chodzi o cos innego :)