Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wycieczkowiczka

co sądzicie o biurze podróży TRIADA?

Polecane posty

Gość wycieczkowiczka

powiedzcie mi czy ktoś z was jechał na wakacje z biura podróży triada?czy są wiarygodni i po przyjeździe na miejsce wygląda tam tak jak było w katalogu?wybieram sie do tunezji i chciałabym poznac wasze doświadczenia związane z tym biurem.z góry dziex

Gość podobno są ok ale sama nigdy
jeszcze nie korzystalam z ich uslug ale z tego co slyszalam maja raczej dobrą opinie.

witaj w zeszłym roku byłam w Tunezji z biurem eximtours. Wcześniej zastanawiałam się nad triadą, ale na forach na stronach z tunezją, grecją itp nie było rok temu dobrych opinii o triadzie, dlatego w ostatniej chwili zmieniłam biuro. poszukaj opinii, bo ja nie ryzykowalabym. Poszperaj w necie. Wiem ze ludzie mieli zastrzezenia, bo hotele z katalogu nie wyglądały tak super jak na zdjęciach. polecam orbis, eximtours, scan holidays (troche droższe ale pewniak że nie zbankrutuje :) )itaka też jest oki. Niezapomnianych wakacji życze!! :D

a w Tunezji z eximtour byłam już 2 razy i naprawde gorąco polecam!! raz byłam w sousse w hotelu marhaba a drugi raz, właśnie rok temu w monastirze w hotelu skanes el hana na dwa tygodnie i było rewelacyjnie!! :D

Triada nie zbankrutuje, nie przesadzaj! Byłam z nimiu na rejsie i w Turcji 7+7 a w pażdzierniku jade na Libia+Tunezja i sie nie boje. Trzeba tylko wiedziec jaki hotel wybrac ( a od tego sa fora wakacyjne) i nie ma niespodzianek i płaczu. Z drugiej strony jak ktoś płaci za wakacje 1200 zł za 2 tyg i czeka na gruszki na wierzbie to sie nie dziwie ze narzeka. Uwazaj wlasnie na Exim bo jego przewoznikiem w tym roku jest Fischer Air ktory ostatnio opóźnia się do 20 g. !

Gość dajcie linka
do forum tusystycznego wakacyjnego