Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooooooooooooooooooooooooooooo

PIERWSZY LOT SAMOLOTEM

Polecane posty

Nie boję się lecieć, raczej tego jak poruszać się na lotnisku Okęcie, jak wcześnie trzeba tam być i od którego momentu mąż nie bedzie mi towarzyszył? Sama zdaję bagaż? gdzie, jak Napiszcie

Gość może jednak poczytaj
Gość a gdzie wyjezdzasz
sama jedziesz na wakacje?gdzie?

do Grecji do ojca...lecę pierwszy raz

Gość a gdzie wyjezdzasz
fajnie, z mężem bedziesz mogła być do odprawy celnej. Kiedy pokażesz facetowi/babce w okienku paszport i inne dokumenty wtedy wchodzisz przez "bramkę" i już nie ma odwrotu:) Tam z kolei jest wiele sklepów wolnocłowych, perfumerii i innych, można sobie coś kupić. Następnie będziesz skierowana do miejsca w którym zejdą się wszyscy którzyv razem z Tobą beda lecec tym samym samolotem do grecji i wejdziesz do samolotu takim długim "tunelem" . A potem już locik:) Warto być na lotnisku ok 2godz. przed odlotem

dzieki za wyjaśnienie, mam nadzieję że się nie zgubię, jestem roztargniona, trafię do samolotu?jak połażę po sklepach to jescze sięzagubię i co ? czego mam się trzymać za tą bramką?

Gość będziesz dawać dupy murzynom
?

po odprawie celnej Ci pan/pani z okienka powie przy jakiej bramce masz sie stawić i o której. Poda Ci numerek. Wystarczy go zapamiętac i sie stawic na czas, a potem to juz trafisz :P Ja leciałam rok temu pierwszy raz, sama :) fajnie bło, w tym roku lece znowu.

Gość blakanie sie
a gdzie tam,oni nic nie mowie...Nie martw sie,nie zgubisz sie Okecie to male lotnisko trzeba tylko czytac co jest na monitorkach

Gość jet girl
ja uwielbiam latac! nie zgubisz sie na Okeciu, tam jest z tego co pamietam 10 czy 12 gate, czyli wyjsc do samolotu. jakbys poszla nawet pomylkowo do zlego to i tak Cie cofna, bo nie przymie im takie cos karty pokladowej. po sklepach mozna polazic, ale jak lecic do Grecji to sie nie oplaca kupowac bo wew UE ceny takie ja w normalnych sklepach. milego lotu, pa pa