Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marcheweczka

OBRONĘ mam już za sobą ...

Polecane posty

Ha ha, ale się cieszę, dzisiaj się obroniłam :D i od jutra zasłużone wakacje. Uczucie niesamowite, wielka ulga :).

Gość bojazliwa jadzia
hej Marcheweczka! gratulacje! ja tez sie obronilam!!! :) fajne uczucie, prawda :)

Gość jatamanka
Gratulacje dziewczynki

a u mnei jeszcze obrona przede mną ehh taki upał uczyc się nie chce :/

Gość pannawdowa
Gratulacje. Witam w gronie "dorosłych". Może tematy tu zamieszczane też z wami dorosną?

Jadzia ja Tobie też bardzo gratuluję. Uczucie jest fantastyczne :D. Akurat jak do Ciebie pisałam to prąd mi w domu wysiadł :) i stąd ta zwłoka. Dziękuję za wszystkie gratulacje i tym co są przed obroną życzę szczęścia :).

Gość Szczere gratulacje
Marcheweczka wielkie gratulacje dla Ciebie. A mogę wiedzieć na jaką ocenkę się obroniłaś?

Gość bojazliwa jadzia
Marcheweczkqa! szczerze gratuluje jeszcze raz. biegne oblewac ze znajomymi!!! :) szczescia przyszlym broniacym ps. wcale nie bylo po co sie bac :) i 5 jest :)

Dziękuję raz jeszcze :). Nie chcę się chwalić, ale skoro pytasz :) - dostałam piątkę. Jestem bardzo zadowolona z siebie, bo nie powiem bym dostała łatwe pytania. Ja dwa świętowania mam już za sobą, jedno bardzo skromne ale niezwykle sympatyczne i wzruszające - szampan z wykładowcami po ogłoszeniu wyników, a drugie ze znajomymi z roku. Teraz oczekuję gości i będzie trzecie świętowanie - tym razem rodzinne :).

Gość Zazdroszczę
!! G R A T U L A C J E !!

Gość fifitkaa
No to teraz nieżyciowe studenteczki pokażcie państwu, czego to się nauczyłyście przez 5 lat , bo chyba nie zaradności i samodzielności, skoro myslicie o wakacjach , oczywiście na garnuszku u rodzicow...echhh co za pokolenie .....

fifitkaa -> A kto Tobie pozwolił mnie oceniać, co? Zmartwię Cię , bo w moim przypadku jest całkowicie inaczej niż napisałaś. Pracowałam w każde wakacje będąc w liceum i na studiach jest tak samo, a dodatkowo przez całę studia dostawałam stypendium naukowe, więc na utrzymaniu Rodziców nie jestem. Moje wakacje trwają raptem 3 dni, więc przestań pieprzyć o garnuszku rodziców !! Zajmij się lepiej sobą.

Gość ja tez po obronie
dlatego, mam w koncu wiecej czasu na podszywanie się :D

Gość do fifitkaa
a co zazdrosc zzera? :D Owszem, jade na wakacje i wcale nie do pracy, a do Tunezji, a ty gnij w "robocie" i haruj, bo taki Twój smutny los :D🖐️