Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DuzaMi

Słaby wzwod

Polecane posty

Gość DuzaMi

Niestety jestem pol roku z facetem i wciaz nie moge sie cieszyc satysfakcjonujacym sexem. Na poczatku w ogole nie mog osiagnac wzwodu...Teraz na szczescie osiaga wzwod ale jest on niepelny, nie zawsze moze dojsc...Czasami natomsiat konczy po minucie... Twierdzi, ze tylko czasami mial takie problemy ze swoimi eks... Boje sie, ze to moze byc impotentia ad personam... Ale z drugiej strony, wydaje mi sie, ze ma za malo testosteronu..Ma 24 lata , a ma bardzo niewielkie owlosienie, tylko na brodzie i wasach...Na policzkach w ogole nie ma, nie mowiac o innych czesciach ciala....Nawet na rekach mam wieksze niz on... Jestem zalamana, namawiam go na wizyte u seksuologa badz urologa.. Ale on ciagle mowi, ok, pojde za 2 miesiace, jak nic sie nie zmieni....I tak juz jest 6 miesiecy.... Dodam ,ze ze swoimi eks nie mialam nigdy takich problemow, moj chlopak bardzo mnie kocha i czesto rozmawiamy ze soba szczerze.... Dzis, pow, ze nie pojdzie do lekarza, bo bede sie z niego smiala i w klotni mu wypominala, ze jest impotentem.... Co ja mam zrobic??

Gość DuzaMi
dziekuje...ale nie mam nadwagi;(

Gość DuzaMi
HELP!!!