Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XoII

Depilacja rąk depilatorem ale..

Polecane posty

Gość XoII

witam, moim malym dyskomfortem sa owlosione rece. co prawda jestem blondynka i sa one bardzo jasne jednak jest ich za duzo niz "powinno" byc. a i przy opalonej skorze widac je bardzo bo sa jasne. wiem ze wiele z was ma problemy z krostkami do depilatorze. ostatnio ogolilam pierwszy raz w zyciu swoje rece wlasnie depilatorem (zwykla maszynka nawet nie probuje bo nie chce ich miec wiecej i zeby byly grubsze czy cos), zadne krostki sie nie pojawily, wszytsko wporzadku. ale mam pytanie-czy jesli bede je regularnie depilowac depilatorem to z czasem bedzie ich mniej? bo wlasnie o to mi chodzi, zeby ich tyle nie roslo. czy to cos pomoze? z gory dziekuje za odpowiedz:)

Gość powinno tak
być jak mówisz. Z czasem staną się jaśniejsze i mniej ich będzie :)

Gość mam taki sam
problem jak Ty, identycznie :o depilatora używam od jakichś 9 lat, ale nie zauważyłam, żeby toto przestało rosnąć :p czy się chociaż przerzedziło :o Chyba taka już moja uroda :o Też nie mam problemu z krostkami, wrastaniem, jeśli idzie o ręce, bo gdzie indziej to szkoda gadać :o powinno tak --> od początku były jane, więc jaśniejsze juz nie mogły się stać ;)

Gość XoII
nie podobaja mi sie takie lyse rece, ogolilam wtedy pierwszy raz i dziwnie sie czulam, tak sztucznie;) ale chyba lepsze to niz za bardzo owlosione. poprosze wiecej opinii na temat tego czy bedzie ich mniej:) bo np moja mama depiluje nogi regularnie od kilku lat (ja nie potrafie bo wyje z bolu i wkurza mnie ze nie ma efektu idealnie gladkich nog jak po maszynce) i wyrastaja jej juz tylko pojedyncze wlosy. to mnie sklonilo do depilacji i zalozenia tego tematu :P

Gość XoII
odswiezaaaaaaam :) pomozcie dziewczyny

ja też mam nadzieje ze bedzie ich mniej kiedys, co prawda ja depiluje woskiem ale przeciez to wazne zeby wlos byl wyrwany z cebulka a nie golony, wiec efekt ten sam. znajoma powiedziala mi ze po 2 latach regularnego stosowania wsoku nogi depiluje co 2 miesiace!!

A ja uzywam depilatora na łydki od ponad roku i wiecie co? Żeby miec w miare gładkie nogi (takie, że jak sie przejedzie, to żeby mocno wlosów nie bylo czuc i widac), to musze depilować je praktycznie CODZIENNIE. jak nie zalezy mi na gladkich nogach, to ewentualnie co 2, maks 3 dni. A uda gole na mokro i niestety musze codziennie. Masakra:/

Gość tez jestem waga
a ja rak nie gole i i\nie bede,pomimo ze jestem brunetkaa

Gość Anna TTT
Witaj, Agnieszko, zabieg depilacji laserowej jest przyjemny tutaj masz film jak przebiega zabieg https://www.youtube.com/watch?v=jYej8j9cNGQ że cena usługi nie jest najważniejsza , polecam dowiedzieć się trochę o różnicy między laserami Lightshher i Vectus

Gość Lena 123
Pomóżcie! Moja skóra na nogach wygląda okropnie. Po goleniu mam całe nogi w czerwonych krostkach i nic nie pomaga. Zastanawiam się nad depilacją laserową, w necie znalazłam informacje, że jest kilka laserów do depilacji. Co myślicie o laserze Palomar Vectus, znalazłam o nim trochę informacji http://depilacja-laserowa.torun.pl. Polecacie?

Gość Mother 24
Polecam naturalne metody Od jakiegoś czasu stosuję depilację cukrową. Nie mam żadnych problemów z wrastającymi włoskami i bliznami. Na początku chodziłam do sklepu gotową pastę, teraz robię ja sama. Tutaj to fajnie opisali http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Sonia 23
Moja przyjaciółka zrobiła sobie depilacje laserową, to był gabinet z laserem Palomar Vectus. Jest mega zadowolona. po jednym zabiegu było widac efekt. Bez bólu i podrażnień. To jest bardzo nowoczesny sprzęt. poczytajcie o nim, ma super recenzje.

Gość Sohappy 25
Znajoma miała robioną depilację laserową, o ile pamiętam, to wybrała laser Palomar Vectus . Jest bardzo zaskoczona. Sama byłam zachwycona efektem. Po jednej sesji widać było efekty działania lasera. To był świetny ruch. Nie uskarżała się na ból. Spektakularny skutek. Jeżeli myślicie o depilacji laserowej, to naprawdę polecam. http://www.bagra.com.pl/zdrowie-i-uroda/depilacja-laserowa-zabieg-dla-kazdego/