Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justynka_19

Problemy skórne a tabletki anty

Polecane posty

Gość Justynka_19

Właśnie zaczęłam piąte opakowanie Yasmin. Jakieś 2 tygodnie temu na rękach zaczęły pojawiać się białe, nieregularne plamki, które systematycznie się powiększały. Dziś lekarz zdiagnozował u mnie łupież pstry, biały LUB suchy ( który to jest wiadomo będzie za około 3 tygodnie po skończeniu leczenia). Szukałam coś na ten temat w internecie i wyszukiwarce znałazłam stronę kafeterii z tematem o tabletkach LOGEST. Dziewczyna napisała tam, że dzięki tabletkom nabawiła się łupieżu białego. Czy któraś z Was miała podobne problemy skórne przez pigułki? Proszę o odpowiedź.

Gość Justynka_19
Proszę o odp...

Gość Justynka_19
Bardzo mocno proszę.

Gość _załamana_
No hej...Mi tez powyskakiwały jakis czas temu dziwne białe plamki na plecach. Początkowo myślałam ze to od tabletek bo opalałam sie a wczesniej chodziłam na solarium (tabletki biore dwa lata Novynette).... Założyłam na ten temat topik i ludzie napisali mi tez ze to moze byc łupiez pstry. POtem załozyłam topik o łupiezu pstry. Poczytaj te dwa linki. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3257477 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3258049

Gość _załamana_
Uzywałam szamponu Nizoral i kremu Daktarin. Efekt taki ze te plamy stały sie mnie widoczne (ale moze to nie za sprawą tych "specyfików" tylko po prostu plecki mi troche zbladły i tym samym plamy stały sie mniej widoczne). Plecy mam jakies teraz chropowate

Gość Justynka_19
_zalamana_ Dzięki za pomoc.

Gość miniaa 077
witam!ja mam łupiez pstry i lekarz przepisal mi szampon stieprox i tabletki flumycon w trakcje brania leków nie mogłam wychodzic na słonce, a po skonczeniu leczenia musiałam wyjscie i sie opalic teraz plamki sa juz ciemniejsze i mam nadzieje ze niedługo całkiem sie opalą :) musze dodac ze przed leczeniem wgóle nie chciały sie opalic wiec leki zadziałały:)

Gość Justynka_19
Hej minia077! Ja mam przez 2 tygodnie smarować plamki żelem Miconal, potem przez tydzień jakąś inną maścią. Przez te 3 tyg. tak jak Ty mam unikać słońca, a potem spróbować się opalić. I wtedy wyjdzie czy to jest łupież pstry czy co innego, bo mój lekarz nie był pewien...A od czego Ty to masz?