Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kajuuusia

zawartość torebki

Polecane posty

Gość Kaaall
kosmetyczka mini- z pomadka, blyszczykiem, peseta, korektorem okulary w futerale (przeciwsloneczne) legitymacvja studencka, karta bank, biblioteczna wsuwki pelno miedziakow i chusteczek dlugopis

no to uwaga,ide wyciagac rzeczy z mojej torebki :P -stosy papierow...nie wiem po co :| -lusterko -tampony -tabletki anty -pomadka ochronna -mp3 -terminarz -jakies ulotki :/ -portfel(w nim mnostwo smieci tez) -krem do rak -krem nivea soft -terminarz ladowarka -okulary -paragony -klucze -telefon -kosmetyczka (w niej mam mnostwo rzeczy,nie bede ich wypisywca,bo mi sie nie chce :P)

Gość zasmiecona torebke mam
portfel dlugopisy gumy do zucia nozyczki klucze kosmetyki(puder,pomadka,tusz do rzes) lusterko telefon klej igla z nitka krem do rak chusteczki chusteczki do higieny intymnej tampony podpaska wkladka higieniczna prezerwatywy tabletki anty tabletki od bolu pisak kolorowy pilniczek do paznokci sluchawki notatnik grzebien spinka do wlosow gumka do wlosow antypespirant perfumy i mnustwo smieci:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość zasmiecona torebke mam
mnostwo mialo byc:o

-klucze -portfel + dokumenty -fajki -gumy do żucia -tampony -chusteczki higieniczne -pilniczek do paznokci -kredka do oczu -tusz do rzes -blyszczyk -pomadka ochronna -grzebien -dlugopis -bezbarwny lakier do paznokci -mp3 -okulary -lusterko i pomyslec ze mam tak małą torebke... :/

To ja też wyrzucam zawartość na łóżko :D portfel z kasą i zdjęciami dokumenty wielki pęk kluczy z doczepioną myszą w szaliku butelka niegazowanej wody 0,75 l kilka długopisów /jeden w trzech kawałkach/ gruby zeszyt zapinany na gumkę mały piórnik z ołówkami różnej twardości i gumką terminarz Książka czyta książka na zapas / gdyby się pierwsza skończyła za szybko/ krople do oczu komórka jogurt pomarańczowy parasolka magazyn \"mmm\" i \"Młody technik\" /własność syna, nie wziął torby i wepchnął do mojej/ puder, biała kredka, pilnik do paznokci wilgotne chusteczki płócienna chusteczka aspiryna przeciwmigrenowa słodzik tampony mały zestaw narzędzi typu 20 w 1 /szczypce bocianki, tnące itd - do robienia i naprawy biżuterii/ szczotka do włosów gumka do włosów krem do rąk sztruksowy potwór Bobak - prezent od męża okulary /tylko do kina/ okulary przeciwsłoneczne płócienna torba z kotem /na zakupy, zamiast reklamówek/ koraliki i kamienie /niedawno kupione, zapominam wyjąć/ umowa luzem, pognieciona :O :O /noszę od tygodnia/ wizytówki, zużyte bilety, ulotki z kina, papier po mentosach i inne śmiecie o w mordę :O robi wrażenie taka sterta - myślałam, że będzie tego mniej... :P

Gość pasztecccik
Blyszczyk, grzebień, puder i moja nowa Nokia 7360 z Cafe Plusa:))))))

hmm... klucze, szczotka do włosów, błyszczyk, portfel, papierosy, zapalniczka