Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzium._.bzium

Do facetów Jaki jest seks w prezerwatywie w porównaniu do bez?

Polecane posty

Gość bzium._.bzium

Gość bzium._.bzium
up

Gość No własnie
Też jestem ciekawa waszego zdania, panowie. Prawie zawsze uprawiamy seks z gumką bo nie biorę tabletek. Parę razy zdarzyło się bez gumki i wtedy mó facet doszedł znacznie szybciej niż w gumce. Z gumką czasem w ogóle nie może. Czy ta guma aż tak bardzo zmniejsza doznania ???

Gość Panowie
napiszcie co wam sprawia większą przyjemność - stosunek bez gumki czy namiętny lodzik jako zakończenie stosunku z gumką ? Czy lodzik jest bardziej przyjemny niż stosunek ?

Gość bzium._.bzium
no wypowiadać się faceci!!!!!!!!!

Gość ogggg
no, panowie, piszcie

Gość Ja też nie miałam
Chyba nic się nie dowiemy. Nie ma tu zadnych facetów ???

Gość Ja też nie miałam
MÓj facet bardzo długo dochodzi z gumką i twierdzi ze o wiele mniej czuje więc robię mu zawsze cudownego lodzika ale chciałabym aby było mu jak najlepiej dlatego bardzo wazne jest dla mnie czy lodzik daje taką samą przyjemność jak dojście tam w środku. Panowie, napiszcie coś !!!!

Gość on uk
oczywiscie lodzik

Gość bzium._.bzium
nie mogą z wami no!!!!!!!

Gość on uk
kochanie z gumka to jak lizanie lizaka przez papierek.zawsze zaczynaj od lodzika.i to tez bez gumki.i cel osiagniety szypcij niz sobie myslisz.gwarantuje

Gość Do-----On ok
zaczynamy zawsze od tego że mój misiaczek wchodzi we mnie ale z gumką, bo tabsów nie biorę a on tez nie chce żebym brała. Ale nie może w tej cholernej gumce dojść i mam wrazenie że robi to tylko zeby mnie było przyjemnie. Sam zresztą napisałeś że to jak lizanie lizaka przez papierek. Więc ja potem żeby mu to wynagrodzić robię mu cudnego lodzika bez zadnych hamulców bo po prostu uwielbiam jego penisa. On wtedy dochodzi szybciutko i mówiże cudownie było. Ale powiedz mi proszę czy przy lodziku jest większa przyjemnośc niż przy stosunku bez gumki czy to bez róznicy ?????

Gość on uk
osobiscie dlamnie lepszy jest sex niz lodzik.cudowne jest to ze mi jest dobrze i mojej dziewczynie.a z lodzikiem to tylko w jednym kierunku.niektore dziewczyny lubia lodziki ale nad sex?.niewieze

Gość on uk
no i wszystko zalezy od wykonania.

Gość Bez gumki jest cacy
Z gumką nie to samo, to takie dotykanie kobiety przez folię... zupełnie inna skala przyjemności - i tyle w skrócie :)

Gość marcin_sam
moja dziewczyna lubi tylko bez, wytrysk na jej cialo to dla niej przyjemnosc, wiec daje jej to takze z przyjemnoscia

Gość Do-----On uk
Ja i tak mam orgazm łechtaczkowy więc opcja dojścia razem odpada. Mój facet zaspokaja mnie pieszczotami lub oralnie i jest cudownie. Chyba jednak pomyślę o tabsach skoro sex jest przyjemniejszy dla panów niż lodzik :(

Gość Rób obie rzeczy
ale nie na raz :-P

Gość marcin_sam
Ehh tam, lodzik bez gumki jest zarowno piekny jak i normalny seks, ale odpowiednie dozuowanie i urozmajcenie jest wazne ;)

Gość on uk
kazdy woli cos innego.a co woli twoj men to powinien ci powiedziec. sadze na 100 ze woli bez.:)

Gość Marcinku
pocieszyłes mnie. Nasz seks jest bardzo urozmaicony - kochamy się i pieścimy na przemian a na konic mój misiaczek, jak juz jest zmęczony może się wygodnie położyć i wtedy moje usteczka się pięknie nim zajmują. Nie rozumiem kobiet które tego nie chcą robić bo brzydzą sie albo twierdzą że to uwłacza ich godniości. Ja uwielbiam penisa mojego faceta i mogłabym go piescic i całowac non stop :)

Gość Wiem on uk
że powinien mi powiedzieć. I rozmawialismy o tym nie raz. Mówi że lodziki w moim wydaniu są ekstra. Ale wie też że nie chcę brać tabsów, więc obawiam się czy nie mówi tak, żeby mi nie było przykro, bo wie jak bardzo mi zalezy na tym żeby było mu dobrze.

Gość marcin_sam
No i bardzo dobrze, nie wyobrazam sobie wspolzycia z dziewczyna, ktora nie dalaby sie oralnie piescic. Naszczescie nie mialem jeszcze takiej dziewczyny, wiec chyba mialem szczescie. No powiedzmy ze dzis nie mam go, bo jestem sam w domu :(

Gość on uk
wiec zostancie przytym jak jest.tylko jakos urozmicajcie swoj sex. nowe doznania sa naprawde pobudzajace i skuteczne.wiem bo stosowalem.

Gość on uk
moja dziewczyn mnie wciaz zaskakuje.i jest naprawde ok.

Gość marcin_sam
Kilka dni temu wyprobowalem z moja dziewczyna cos nowego. to tak apropos doswiadczen i experymentow. Moja dziewczyna zrobila przy seksie oralnym poprostu wszystko to co jej powiedzialem. W ten sposob poznalem swoje odczucia, co jest dla mnie najbardziej podniecajace a co mniej. Zachecam do wyprobowania, niezla nauka :) Wiedzialem kiedy ssie, kiedy lize, kiedy tylko rusza jezyczkiem. Poprostu swietne uczucie, a potem zamienilismy sie miejscami i bylem jej niewolnikiem :) A na koniec.....

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Jestem kobietą, która uwielbia seks jest dla mnie wszystkim. Tutaj zobaczysz moje foty i nr tel :http://sex-rozmowy.pl/sabina_sex_telefon.html Chcę to robić przez cały czas, masować, lizać, ssać, twojego Twardziela. Zadzwoń do mnie, a przekonasz się, że wiem jak sprawić żebyś był zadowolony.

Gość gość
Ktoś chętny na erotyczne rozmowy ze śliczną, młodą kuszącą, prywatne ogłoszenie dla miłych facetów, którzy mają ochotę na sextelefon do finałku, tylko ty i ja, tu i teraz. Jestem Beata, moje focie i kontakt są na: http://sex-rozmowy.pl/beata_sex_telefon.html Mam niebanalną fantazję, podniecam głosem, dodaję ostrości pojękiwaniem, gwarantuję, że zalejesz sobie dłoń cieplutką spremą