Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość himmmm

drogi pamietniku...

Polecane posty

Gość himmmm

Czy ktos z was posiada może lub zna opowiadanie miłosne to szło jakoś tak ... Drogi pamiętniku lekarz mówi że będę miała operację i że moge jej nie przeżyć.. Potrzebuje kogoś kto mógłby mnie wspierać w tych trudnych dla mnie chwilach.. ale mój chłopak jeszcze nie przyszedł.... tylko tyle pamiętam jeśli ktoś zna całą treśc tego opowiadania to bardzo proszę o podanie go tutaj z góry bardzo dziękuję

\"Drogi Pamiętniku : Jestem na łóżku w szpitalu, doktor mówi, że będą mnie operować i mogę tego nie przeżyć. Potrzebuje nowego serca, potrzebuje również kogoś kto mógłby mnie wesprzeć w tych trudnych momentach, ale mój chłopak jeszcze nie przyszedł. Drogi Pamiętniku : Operacja skończona, doktorzy mówią, że wszystko poszło zgodnie z planem, że się udała, ale ja nadal potrzebuje kogoś kto mnie mógłby wesprzeć w tych trudnych chwilach, ale jego cały czas nie ma. Drogi Pamiętniku : Minął juz miesiąc, wyszłam ze szpitala, wszystko ze mną w porządku, mój chłopak nadal nie przyszedł więc teraz postanowiłam do niego pójść, bo bardzo się tym przejmuje. Drogi Pamiętniku : Byłam u niego, długo waliłam w drzwi ale nie było nikogo, weszłam do środka, drzwi były otwarte i na stole leżała kartka papieru która mówiła: \"Kochanie, wybacz mi, ze nie maglem Cię wesprzeć w tych trudnych momentach a tak wiem, że tego potrzebowałaś. Chciałem zrobić ci prezent, moje serce juz dla mnie nie bije, ale jestem szczęśliwy ze mogę Ci je dać, że nadal żyje w Tobie... Kocham Cię ..\"

Gość uuuuuuuuuuuuuuuup
piękne i straszne

Gość bardziej straszne
jak z Hitchcocka. uuuuuuuuuu

Gość bardziej straszne
a czyje to opowiadanie?

Gość himmmm
sliczne jest te opowiadanie :) bardzo mis ie podoba :( a czy ktos z was ma może jakiś wiersz który mówi co to miłośc ...wiersz lub opowiadanie ktore mogło by byc dokonczeniem zdania "Poniewa z miłosc to .... " z góry bardzo dziekuje

Gość truskawkowy draż
miłość to nie pluszowy miś.................:P i coś tam z bukietem roż..........:P

Gość he
to z piosenki Happysad "zanim pójde " miłośc to nie pluszowy miś ani kwiaty ani też diabeł rogaty..... ............................... ale miłośc kiedy jedno spada w dól a drugie ciagnie je ku górze

Gość truskawkowy draż
ale miłość kiedy jedno spada w dół q drugie ciagnie je ku górze` tak wygląda prawdziwa miłość.

Gość Drogi Pamiętniku
Drogi Pamiętniku : Jestem na łóżku w szpitalu, doktor mówi, że będą mnie operować i mogę tego nie przeżyć. Potrzebuje zoperować odbyt, aby wydalać stolce w kształcie góry Rushmore. Potrzebuje również kogoś kto mógłby mnie wesprzeć, ale mój chłopak jeszcze nie przyszedł. *** Nadal się nie pojawia, jutro mnie operują. Chyba przeszczepię sobie także jajniki małpy. *** Drogi Pamiętniku : wyszłam ze szpitala i postanowiłam spotkać się z moim chłopakiem aby pokazać mu górę Rushmore. Niestety zastałam tylko kartkę przyklejoną pod zlewem gumą do żucia: "Kochanie, wybacz mi, ze nie moglem Cię wesprzeć w tych trudnych momentach. Chciałem zrobić ci prezent, w zlewie pływa karp, on jest dla Ciebie, ja niestety jobłem na beri-beri. Kocham Cię😍 PS karm go drażami"

Gość Cold Heart Bitch
Co za ckliwa bzdura, dajcie spokoj. No chyba, ze chodzilo o to drugie opowiadanie...