Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bo ja sie na tym nie znam

PC czy Mac - poradzcie prosze.

Polecane posty

Pora zdaje sie nie najlepsza....

Czy moze mi ktos pomoc ?

Gość jak masz kase to mac

Gość JĘZYK ANGIELSKI-CO POLECACIE
mac, jak nic. ogladalem ostatnio program na tv turbo, zwykle pc-ty z oprogramowoaniem do tego wid. sa tak kiepskie w porownaniu do mac. Sam teraz bede zmienial kompa. wlasnie sie rozgladam za mac. pozd.

Blush - w sumie to nie lubie komputerow no ale musze trzymac gdzies zdjecia no i czasem zrobic jakas ulotke...

Bo troche niepokoi mnie fakt, ze wiekszosc ludzi ma PC - czyli moze byc problem z oprogramowaniem ?

Jak to grafiki to MAC jest bardzo dobry, z drugiej strony na naszym rymku nie ma zbyt wielu programow na MAC\'a. A powiedz chcesz kupic zwyklego stacjonarnego czy laptopa ? I moze jestes zorientowana ile taki przenosny MACzek kosztuje ? :)

generalnie problemu nie ma , oprogramowania jest od cholery i troche z tym ze cenowo te typy komputerow sie znacznie roznia. Jesli nie jestes grafikiem badz nie masz specjalnej zajawki na maca to radze ci kupic Peceta - wyjdzie cie znacznie taniej. Co nie znaczy ze lepiej;)

chyba,ze chcesz miec inny system operacyjny niz win. windows, to najgorsze g... napawde, rozejrzec sie troche w srodowisku inforamtykow, zaczerpnac fachowej poradu. Mac. sa naprawde super, sa moze drozsze troche, chociaz szczegolnie,az sie jeszcze nie dowiadywalem,ale napewno bedzie to mac. rezygnuje z pc i z win. mam juz dosc, po tylu latach,tego dziadowskiego programu. oddaje bratankowi 5-letniemu., niech gra w kulki..;)

Dzieki, ze piszecie. Nie mam "zajawki", w ogole komputery mnie nie jaraja no ale czasem trzeba cos zrobic uzywajac tego srodka. Interesuje mnie stacjonarny, taki domowy mebel ale w sumie dlaczego nie laptop ? Pudlo ma chyba jednak wiecej pojemnosci ? W cenach kompletnie sie nie orientuje, nie ja bede nabywca...

oczywiscie mozesz tez kupic laptopa,ktory bedzie mial dobra pamiec i bedzie chulal jak zly..

Jezyk angielski - nie jestem orlem jesli chodzi o kompy, to na Maca nie mozna miec Windows ? Przeraz mnie to wszystko - znowu uczyc sie tego od poczatku ?

Interesuje mnie pamiec co najmniej 300. 500 byloby optymalne, robie od cholery zdjec - sa laptopy z takimi mozliwosciami ?

To zależy do czego chcesz używać.Niewątpliwie MAC jest dużo fajniejszy.Ja mam i Maca i PC,więc mam porównanie. Najpierw kupiłam Maca ,niestety ponieważ wszyscy mają PC systemy ,w których pracuję są robione tylko pod PC,musiałam nabyć PC. Z Makiem się nie rozstałam,bo nie dość ,że jest śliczny ,ma mnóstwo fajnych bajerów ,to jeszcze niezawodny. Tak więc mam dwa komputery sprzężone ze sobą i używam każdego z nich do innych celów.Jeśli na komputerze nie pracujesz zawodowo to napewno MAC.

macintoshe maja system operayjny MAC. tu jest strona inter. milosnikow mac. warto tu wejsc,poczytac, poradzic sie, sa tu zazwyczaj osoby,ktore wczesniej korzystaly z pc-ta.

mozesz zainstalowac na Macu rowniez Windowsa, ale primo - tylko na nowych Macach z procesorami Intel, secundo:to bedzie nielegalne bo Apple nie podpisalo zadnej umowy z Microsoftem w tej sprawie, a po trzecie i ostatnie bedzi ci sie tak mulil i bedziesz miala problemy z niektorymi sterownikami napewno do urzadzen ze gra nie warta swieczki.

Dzieki, ze mi doradzacie. Moze to jest nieglupie rozwiazanie: polaczyc Maca z PC - tylko czy pieciolatek da sie "polaczyc" ze swiezym ?

SUP ! Dzieki za linka !!!