Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala25

Bielizna ślubna

Polecane posty

Gość mala25

Witam! Mam pytanko gdzie mozna kupic stanik typu bardotka do sukienki slubnej?Mam szczupła budowe i male piesi wiec chcialabym kupic odpowiedni stanik. Slyszalam ze sa takie usztywnione z silikonowymi wkladkami.

Kochana taki stanik kupisz WSZĘDZIE!!!! :D ja swój kupiłam w najzwyklejszym sklepie :) jest śliczny!!!! Zwykła klasyczna bardotka, gładka aby żadne fiścipoły nie wystawały z kiecki i tyle. Wzocniony jest sylikonem aby się nie przesuwał ;) spoko kupisz :)

Gość gorset
a przy sukience typu z gorsetem, mozna miec biustomosz na ramiączkach? nie będzie widac ze to od biustomosza?

Ja przy bistonoszu mam odpinane ramiaczka i nie mam zamiaru ich zakładać ;) a sylikonowe to wg mnie chamsko wyglądają.

Gość gorset
chamsko wyglądają? no ale w sumie przeciez ich nie widac bo sa niewidoczne:)

Gorset, nie wiem ja tak mam że źle bym się czuła mimo wszytsko :) tu piękny gorset bez ramiączek, a tu te silikony błyszczące na słońcu ;) sorki wiem, że co kraj to obyczaj a co ludzie to inne gusta ale jednak ja bym nie założyła silikonów. Mam idealnie dobrany biustonosz, przymierzałam go do sukni i jest super nic nie przesuwa się nic nie spada. Będzie ok.

Gość mala25
Kaiak 84 a gdzie kupilas swoj stanik, jesli w warszawie to na jakiej ulicy?

Skarbie ja mieszkam na Śląsku :) w Zagłębiu :) a stanik kupiłam w zwykłym sklepie.

Gość dianusia
mala 25 proponuję poszukać w sexshopie w Warszawie np na Al.JP II jest naprawde duży wybór bielizny,są super komplety,ślubne również ja nawet dostałąm 50 zł upust z okazji ślubu.Nie ma co sie wstydzic bo bielizna jest tam najlepsza i najtańsza.

Gość barbarelllla
Czasem nie ma wyjścia,musi być stanik z silikonowymi ramiączkami. Moje piersi są duże i poddane sile grawitacji,nie mam więc wyjścia.

jezeli masz duze piersi to powinnas miec suknie, ktora to troche zatuszuje i zakryje ramiączka od stanika

anku zagadzam się w 100% Ja też do desek nie należę więc poprosiłam, aby mi do gorsetu doszyli ramiączka. Zakładam bardotkę, ramiączka od niej krzyżuję (w sukience też na krzyż)

Gość jasna cholera
to dziwne, że wszystkie chcą miec duże cyce, a jak juz, to "sukienka powinna zatuszowac duze piersi"...czasami nas, bab, nie moge zrozumiec:D:D:D

Ja tam tuszować nie chcę, jedynie utrzymać w odpowiedniej pozycji:D i na odpowiednim poziomie:P

Gość calista.
ja bielizne mam starą w szafie nieuzywaną, wybór mam dośc duży więc nie bede kupowała. Co do biustonosza, wszystko zalezy jaką sukienkę kupię:) Pończoszki białe tylko trzeba będzie dokupić.

Gość wizza
każde ramionka widac, nawet silikonowe, ohyda, gorset jest tak skonstruowany, by trzymał biust, ramionka sa tu zbedne

Gość gość
www.sklep.amaexclusive.com - sliczna bielizna z kryształami swarovski, mężowi się spodoba :)

Gość gość
Po co wygawac na staniki stringi i inne erotyczne ubrania do slubu najlepiej isc do slubu bez tego przeciez nie bedzie widac pod sukienka co masz na sobie czy strinki czy barchanowe gacie z owczeł wełny z pod ktorej wali samymi g***ami bleeeeeee ja bynajmniej szłam na golasa do slubu i tak wszyscy widzieli gołe baby to co w tym złego i nawet sie specjalnie nie goliłam pod pachami , nog i c**y zeby lepiej smierdziało haha i co wy na to byłam najpiekniejsza panna młoda od was wszyskich na swiecie i dodam jeszcze ze zebow tez nie myłam a przed slubem rzygałam ;) i włosów też nie myłam i miałam tłuste haha także chcecie wiecej porady to piszcie do mnie zapraszam chetnie odpowiem na wasze pytanka ;)