Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

renka*

I nie mówcie mi, ze facet to istota myśląca i wrażliwa!!!

Polecane posty

Gość a taki jeden ...
... no jak ?! :(

Normalnie nie kumam czaczy. I niby co mam napisać no tą rewelację ? :o Nie nie jestem wrażliwy i myślący. A pisze za mnie tutaj była żona. :(

Nie napisałam, że NIE UMIEJĄ pisać. Nawet małpę mozna tego nauczyć. :P

Myrevin - NIE CHCĘ się z tobą kłócić!!!!Możesz sobie mnie wyzywać, nieważne. Nie czepiam się ciebie, tylko tzw. ogółu z którym miałam lub mam do czynienia.

--> foleta 🖐️ Podziękuj mojej byłej.... :( --> renka* Też się niechcę z Toba kłucić. Na dwod publicznie Ci przyznaję rację. :o Nie jestem istota myślącą i wrażliwą. :( Jestem bydlakiem... 😭

Tam lilii cwietut.....tak mi się skojarzyło... tylko dlaczego po rusku?!

Gość noob
dzięki za kolejne debilne uogólnienie, tylko tego nam ti wiecej trzeba 🖐️ :O

\' Po rusku\' to powiem krotko i wezlowato: Jest\' mużcziny, a jest osobi mużskogo poła. Mieszasz pojecia, dziewczyno.

noob - dlaczego mnie prześladujesz?????? Żadne uogólnienia, już sporo przeżyłam i tak jest! Nie spotkałam na swojej drodze ani jednego porządnego i myślącego nie tylko o sobie faceta. :P

Gość noob
renka* cierpisz na paranoje czy ki diabeł ?? O_o to jest chyba forum nie ? i jak narazie pisałam tylko iw yłącznie na jednym (tym) forum :O o przesladowaniu powiedz jak spotkam cie gdzies indziej w necie :O a to ze spotykałas paru takich nie znaczy ze wszyscy sa tacy sami ! ja mam innego, bartdziej uczuciowego ode mnie :O i jezeli nie potrafisz tego pojąć to Twój problem ale nie wmawiaj innym jak to zrobilas sobie ze wszyscy faceci sa tacy sami :O

noob - chodziło mi o to, ze tak diametralnie się ze mną nie zgadzasz. Drugi raz zresztą. No cóż, ja mam inne doświadczennia. Ty masz inne. Uwierz, WOLAŁABYM mieć takie jak Ty. Ale jest jak jest. Ty też nie uogólniaj, że z nich takie anioły. Zauważ choćby niesamowitą liczbę topików pisanych przez dziewczyny/kobiety, które zostały przez nich skrzywdzone.

Gość a z jakiej bajki jesteś
to jest światowy dzień prawdy kobiecej względem mężczyzn..jakby tak było jak piszesz to chyba już nie było normalnych związkow a przecież są

Tak są. Znam osobiście JEDEN. W pozostałych się kotłuje, może nie aż tak jak w moim, ale też nieźle. :P

Gość to dranie myślacy
tylko o sobie :(

A ja powiem :) Facet to istota myslaca i wrazliwa :] czesto nawet bardziej niz statystycznie przecietna kobieta :P Taka bede meska szowinistyczna swina :D

skonczcie najeżdżać na facetow dziewczyny teraz sa nie lepsze, nie wszyscy faceci są zli, i zaskocze was są tez wrażliwi i myślący faceci tylko na ogol ich nie dostrzegamy

\"są tez wrażliwi i myślący faceci tylko na ogol ich nie dostrzegamy\" jak dziewczyna widzi tylko czubek swojego buta to nie dostrzega,na szczęscie są jescze tacy męzczyźni

Rany Julek... nie pamiętam abym to pisał. Ktoś się musiał podszyć pode mnie. :o