Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nartnik

samotni, poznajmy się.............................................

Polecane posty

Gość godziu
spróbuj sekatorem:)lub norzycami do blachy:)

Gość wyluzdana lola
:D:D:D

Nie , nie jezdziłam, dlatego się boję:)....znam takich małe skarby, które potrafią przez pół korepetycji wypytwyać...: jak to Pani nie wie , jak jest borsuk po angielsku\":)...ehhh dzieci małe kochane , ale uwielbiam...

To tak jak, ja.....nie chcę zostać nauczycielem , nie czuje \"powołania\" ...kocham dzieci , ale to wszytsko...nie mam tyle cierpliwości , tyle umiejętności.....trzeba być nauczucielem z zamiłowania , a to już sztuka....ale nie wiem co jeszcze ze mną będzie....

Mi się wydaje, że skoro jeszcze nie jeździłaś, to może lepiej zacząć od zwykłych kolonii czy obozów. Ja kocham maluszki i ta praca sprawia mi wielką przyjemność i radość. Zawsze wybieram sobie najmłodsze grupy, takie od 7 do 10 lat i jest super :).

:)...na kuzniczej , Boże teśknię...chyba mi odbija, ale to chyba przyzwyczajenia......może dlatego, że nie mieszkam we wrocławiu , tetraz wróciłam do domu....i czegoś mi brak...za dużo wolnego czasu ogólnie:)....ktos tak ma?

Niech się ktoś wpisze na topik, na którym było zdecydowanie więcej wpisów, proszę ;) Nie wiem jak go znaleźć a nie che mi sie szukać ileś tam stron wstecz :O