Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cztjuhgtfdres

jak mowi ze mial dziewczyne...

Polecane posty

Gość cztjuhgtfdres

a ja go jeszcze dobrze nie znam, to co to znaczy? po co mi to mowi? to moze ostraszyc czy przeciwnie, jest wyrazem szczerosci? jaki jest cel takiego mowienia o....?

Gość cztjuhgtfdres
nie, nie duzo - raz! ale po co?

Gość no niec mnie
wszystko tak analizujesz?:O... o to czemu gada ci co u niego slychac tez cie dziwi?:O...matko powiedzial raz to w czym problem martw sie jak zacznie o niej nawijac w kolko.:D

Gość cztjuhgtfdres
ma 34 lata... ja 27... zastanawia mnie to, dlaczego juz na poczatku "znajomosci" to mowi? co chce przez to osiagnac???

Gość katarzynkauiu
byc moze nadal ma do niej jakies uczucie... zapytaj go "jaka ona byla" ( ale zarazem nie wypytuj za bardzo, raz wystarczy) i zobacz czy sie rozgada na ten temat jak sie rozgada to znaczy ze jeszcze ma dla tamtej swieczke... wazne tez czy go tamta zostawila czy on zostawil jak go ona zostawila to gorzej dla ciebie dobrze ze sie pytasz facet nigdy nie mowi niczego 'ot tak sobie" we wszytskim co oni mowia na poczatku znajomosci sa czerwone flagi i dobrze jest zauwazyc te co nie maja dobrej uwagi koncza w zlych zwiazkach zycze powodzenia i otwartych oczu

Gość zapytaj sie siebie
jak mowi o dziwewczynie na spotkaniu z toba to nie jest najlepszy znak i to ci sam twoj kobiecy instynkt mowi bo sie pytasz na forum... jestes zaniepokojona zapytaj sie siebie co ci instynkt podpowiada

Gość tara tara tararam
ale on powiedzial to raz :O...rany jestes dorosla a panikujesz jak nastolatka:O:D

Gość cztjuhgtfdres
dlaczego "gorzej dla mnie" jesli ona go zostawila??? powiem ci, ze mnie to "odtracilo" jak mi to powiedzial juz na poczatku, na samym poczatku znajomosci... a moze tu chodzi o to zeb mu "wspolczuc" tego? ciagle zadaje pytanie: po co mowic juz na wstepie znajomosci... ja mu nic nie powiedzialam, mimo ze nie mialam nikogo wczesniej...

Gość iijljlkljlkjj
gorzej jak ona zostawila bo facet nie byl tym co zerwal tzn ze nie chcial zerwac ja bym na twoim miejscu poszla na pare innych randek z facetami twoja wiedza na temat facetow jest niewielka i naiwnosc tylko wprowadza w klopoty... serdecznie radze

Gość pomocna
dobrze rozumiem? napisalam ze masz 27 lat i nie mialas nikogo wczesniej?

Gość a co cie tak to dziwi
ze nikogo nie miala?

Gość cztfrdfjdres
ale nikt nie probowal odp. na moje pytanie!!! dlaczego o tym mowil???

hmm... moj ex tez na poczatku znajomosci wyjechal z takim tekstem... i okazalo sie ze to,ze go owa panna zostawila bardzo wplynelo na jego psychike i uniemozliwilo stworzenie normalnej wiezi ze mna...