Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iwona

Jakie kaszki podajecie dzieciom?

Polecane posty

Zaczelam podawac kaszki mojej dzidzi.Kupilam Nestle i jestem niezadowolona.Wprawdzie mala zjada,ale ta kaszka okropnie sie rozpuszcza,robia sie grudki i boje sie,by nie miala zaparc.Co innego proponujecie?

Ja daje Malemu Nestle i zadne grudki sie nie robia - nie mozna wsypywac calej poecji na raz, tylko po troszku i mieszac, az do uzyskania pozadanej konsystencji. Moj Michas uwielbia kaszke ryzowa z jablkami Nestle :)

mozesz dawac z brzoskwiniami i bananami oraz misowy ogródek z nestle dynia ziemniak i groszek marchewka wlasnie i nie dawaj wszytskiego naraz tylko po kazdej łyzce mieszaj

ja podaje małemu Nestle albo Bobovita pszenną z bananami-uwielbia i żadne grudy się nie robią

Gość Dagusia23
BOBOVITA BANANOWA!!! POLECAM . MÓJ MALUCH UWIELBIA

ja podaje kaszki z hippa i jestem zadowolona super w smaku zadnych klusek i moja corka bardzo je lubi a to chyba najwazniejsze zeby dziecku smakowalo

Mój malec także uwielbia z bobovity bananową:) no ale czasem zdarza mi sie dla odmiany kupić mu też inny smak:)

Gość aaaaaaaaalaa
a nikt nie podaje kukurydzianego kleiku???? Czy lepsze są ryżowe od kukurydzianych?