xDxDxDxD 334 Napisano 27 minut temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Kurde grubo, koleś latami od czasów kowbojek o których tylko tutaj słyszalem ma poryte On z tym że mieszka w stolicy dopiero gdzieś 2 lata temu wyskoczył nagle. Przecież ja juz z nim gadałam dużo wcześniej i on wiedział że ja w warszawie mieszkam, to by dużo wczesniej coś powiedział że on też... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 334 Napisano 26 minut temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Tylko mi kużwa nie mów, że to Leżak, bo przestanę wierzyć w facetów Byczy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 282 Napisano 20 minut temu 1 godzinę temu, 0dbytBabkiBożej napisał: A magda ma wodnika Najlepszy znak i istny kosmita ze mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 199 Napisano 20 minut temu (edytowany) 7 minut temu, xDxDxDxD napisał: On z tym że mieszka w stolicy dopiero gdzieś 2 lata temu wyskoczył nagle. Przecież ja juz z nim gadałam dużo wcześniej i on wiedział że ja w warszawie mieszkam, to by dużo wczesniej coś powiedział że on też... Spoko, czyli ma poryte, a nie wygląda ponoć jak twierdzi. Wiem, gdyby był w Wawie i wyglądał jak kulturysta, to nie pisał by do kobiet w tym Ciebie takich marnych tekstów, tylko dawno się z Tobą chociaż zobaczył i pogadał jak kumpel z forum Edytowano 19 minut temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 282 Napisano 19 minut temu 45 minut temu, Spaghetti .... napisał: Owszem, kiedyś w glanach chodziłem to ją oderwę i wyrzucę Szkoda, ale rozumiem damska zasada Raczej każdy chodził będąc młody, bo takie były kiedyś czasy Ja nie chodziłam i tu jest wyjątek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 199 Napisano 14 minut temu (edytowany) 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Raczej każdy chodził będąc młody, bo takie były kiedyś czasy Ja nie chodziłam i tu jest wyjątek W moich klimatach nie każdy, dlatego byłem wyjątkiem w tych butach firmy New Rock Więc pewnie w sportowych chodziłaś zgadłem ? Edytowano 14 minut temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 334 Napisano 13 minut temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Spoko, czyli ma poryte ,a nie wygląda ponoć jak twierdzi. Wiem, gdyby był w Wawie i wyglaał jak kulturysta, to nie pisał by do kobiet w tym Ciebie takich marnych tekstów, tylko dawno się z Tobą chociaż zobaczył i pogadał jak kumpel z forum Z leżakiem to jest dość skomplikowana sprawa bo on tak naprawdę wcale nie chce żadnej dziewczyny poznać, przychodzi tu pogadać swoje mądrości i cały czas wypiera z głowy prawdziwą rzeczywistość a żyje fikcją. Poza tym sam kiedyś przyznał ze chce mieć z kimś tylko "związku korespondencji" jeżeli wiesz o czym mówię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 3 Napisano 13 minut temu (edytowany) 21 minut temu, xDxDxDxD napisał: Raczej bardzo dziwne, ja widywalam ją sprzedawaną na cmentarzach jako małe dziecko nawet pamiętam. zawsze mnie zastanawiało po ch.uj sprzedawać słodycze na cmentarzu ale kto tam warszawiaków zrozumie Edytowano 11 minut temu przez gnomee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 3 Napisano 12 minut temu 35 minut temu, Spaghetti .... napisał: Leżak jest z Wawy czy z Podlasia ?, bo sam już się pogubiłem w tym jego mitomaństwie z Podlasia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 3 Napisano 11 minut temu 23 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Nie wiem dokładnie skąd, podejrzewam mazowieckie ale 100% nie warszawa. regionalizmy których Leżak używa wykuczają mazowieckie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 334 Napisano 9 minut temu 3 minuty temu, gnomee napisał: zawsze mnie zastanawiało po ch.uj sprzedawać słodycze na cmentarzu ale kto tam warszawiaków zrozumie Pewnie dlatego bo we wszystkich świętych są tłumy cały dzień na cmentarzach więc jest to szansa coś sprzedać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 199 Napisano 8 minut temu (edytowany) 7 minut temu, xDxDxDxD napisał: Z leżakiem to jest dość skomplikowana sprawa bo on tak naprawdę wcale nie chce żadnej dziewczyny poznać, przychodzi tu pogadać swoje mądrości i cały czas wypiera z głowy prawdziwą rzeczywistość a żyje fikcją. Poza tym sam kiedyś przyznał ze chce mieć z kimś tylko "związku korespondencji" jeżeli wiesz o czym mówię. Ok, więc niech wygłasza, ale jest strasznie nietypowym gościem, bo sypie soory że tak powiem ''gównem'' i udaje jednocześnie normalnego faceta którym nie jest to mnie wkurza. Wiem o czym mówisz, bo on ma tylko jedno w głowie i nie kuma, że trzeba zacząć przede wszystkim od zmiany siebie w jego przypadku Edytowano 6 minut temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 334 Napisano 7 minut temu 2 minuty temu, gnomee napisał: regionalizmy których Leżak używa wykuczają mazowieckie Niekoniecznie, mogl mieć kogoś z bliskiej rodziny z innego województwa, to jest tylko przykład. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 282 Napisano 5 minut temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: W moich klimatach nie każdy, dlatego byłem wyjątkiem w tych butach firmy New Rock Więc pewnie w sportowych chodziłaś zgadłem ? Oczywiście. Całe życie styl sportowy, ale tylko elegancko na wyjątkowe okazje Jeszcze rok się nie skończył, a wczoraj mówili o imprezie integracyjnej - Będzie wyjazd na jakiś zamek i impreza. A ja na to "Że tyle lat jeździłam, nie mam ochoty, starzeje się i będzie koc i kapcie "... (nawet dziwne i zastanawiające, bo przez ostanie lata ludzie po takich imprezach się nie obawiają, chyba się też starzeją i są mądrzejsi ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 334 Napisano 4 minuty temu Zresztą olać go, gdzie by nie mieszkał. Tak mnie ostatnio już wkürzał że go dałam do ignora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach