0dbytBabkiBożej 11 Napisano 2 godziny temu Szatanistka z krwawo mordo. Czy to jest zdrowe i normalne? Ano nie jest bo to jest szatan pjerdolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 2 godziny temu androgyniczny satyryczny karzel z broda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 2 godziny temu Benny przechadza sie po Łodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 11 Napisano 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 2 godziny temu androgyniczne, satyrystyczne karzelisko brodate z krwawa morda, niezdrowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: U mnie ostatnio tak wiało, że jakoś intuicja mi podpowiadała, żeby wypłacić pieniądze. Rzadko to robię, jedynie na jakieś zbiórki w pracy i do Kościoła Poszłam na zakupy, a na sklepie kartka 'awaria terminala' bo przez silny wiatr terminal nie działał. I jak tu nie mieć intuicji i gotówki na czarną godzinę? Karuzeli smiechu nie było końca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 11 Napisano 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 11 Napisano 2 godziny temu Karuzela też jest kripi zwłaszcza jak skrzypi i gra medlodyjka z cyrku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 336 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, bardziej zly zajonczek napisał: podoba ci sie takie peedalisko? Ej ej uważaj na słowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Ej ej uważaj na słowa. To ja będę jego zonom. Wy nie macie prawa do tego pedala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 11 Napisano 2 godziny temu Babkożony cycofony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 2 godziny temu murzynski brodaty karzel albinos z wodniakiem w panskiej skurce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 11 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, bardziej zly zajonczek napisał: murzynski brodaty karzel albinos z wodniakiem w panskiej skurce Przecież to krasnal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 0dbytBabkiBożej napisał: To ja będę jego zonom. Wy nie macie prawa do tego pedala Widziałam oststnio historie dla ciebie - facet gej i baba hetero w związku twierdzili ze sie kochają i są ponadto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 0dbytBabkiBożej napisał: Karuzela też jest kripi zwłaszcza jak skrzypi i gra medlodyjka z cyrku i laleczka czaki szymon holownia wyskoczy i bedzie razil laserami z oczu, cpuunisko speedalone, androgyniczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Widziałam oststnio historie dla ciebie - facet gej i baba hetero w związku twierdzili ze sie kochają i są ponadto Protoplastami jestemy my. Reszta tylko marnie nasladuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 0dbytBabkiBożej napisał: To ja będę jego zonom. Wy nie macie prawa do tego pedala Fajnie by było jakby sie wreszcie pokazał Elka a może sragenta zmolestuj może on coś wie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, draże korsarze napisał: Benny przechadza sie po Łodzi we francji czy w polsce jestes teraz ? hehs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 336 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 0dbytBabkiBożej napisał: To ja będę jego zonom. Wy nie macie prawa do tego pedala hę kúrwa fa, ja jestem jego matką a ty jego babką więc ni di ridi. XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 0dbytBabkiBożej napisał: Protoplastami jestemy my. Reszta tylko marnie nasladuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, bardziej zly zajonczek napisał: we francji czy w polsce jestes teraz ? hehs W Mołdawii u ogura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: hę kúrwa fa, ja jestem jego matką a ty jego babką więc ni di ridi. XD A ja siostro zydowsko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, bardziej zly zajonczek napisał: i laleczka czaki szymon holownia wyskoczy i bedzie razil laserami z oczu, cpuunisko speedalone, androgyniczne A za nim rumpel tusk ujeżdżający konia Giertycha co go koń rafau w dùpe popycha. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: Fajnie by było jakby sie wreszcie pokazał Elka a może sragenta zmolestuj może on coś wie? o czym wie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 11 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: Fajnie by było jakby sie wreszcie pokazał Elka a może sragenta zmolestuj może on coś wie? Agenta ziemniaka co udaje miłość do kobjety która przypomina mu wzrostem chlopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 11 Napisano 2 godziny temu Istny cyrk dziwadeł. To nie na mój układ nerwowy. Bynajmjej nie naraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 2 godziny temu hę kuurwa fa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 2 godziny temu kuurwa fi kuurwa fa, hę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 0dbytBabkiBożej napisał: Agenta ziemniaka co udaje miłość do kobjety która przypomina mu wzrostem chlopa Androgyniczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 2 godziny temu Ziemniak fotę pokazał wiec watpie w te akurat teorie spiskowa. Agent to pewnie na stajla niczym Michał szpak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach