Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 prosze o radeeeeee

wymra偶anie brodawek na stopie

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Spos贸b na kurzajk臋 -wypr贸bowany! Potrzebne pude艂ko zapa艂ek . Zapa艂k臋 nale偶y zapali膰 i zgasi膰. Za偶膮cy si臋 czubek przy艂o偶y膰 do kurzajki. Czynno艣膰 powtarza膰 wielokrotnie,膮偶 sk贸ra zmieni kolor na br膮zaowawy. Troch臋 boli z pocz膮tku, ale mo偶na przywykn膮膰. Zaaplikowa艂膮m sobie tak膮 seri臋 z 3 razy z przerwami - gdy uzna艂am, 偶e kurzajka dalej si臋 odnawia, powtarza艂膮m zabieg. Dzi艣 nie mam 艣ladu na zgi臋ciu palca wskazuj膮cego, gdzie mia艂膮m kiedy艣 kurzajk臋. Napomkn臋 jeszcze, 偶e to stary spos贸b dzieciak贸w wychowywanych w PRL

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tygasss
Moje dzieci to ratuj臋 przed kurzajkami za pomoc膮 zamro偶enia. Mo偶na to zrobi膰 w domu za pomoc膮 takich aplikator贸w jak na przyk艂ad Wartix (nakurzajki.com.pl). Obs艂uguje si臋 to prosto i szybko, a same zamro偶enie jest bezbolesne. Warto mie膰 co艣 takiego w apteczce jak si臋 ma dzieci w domu, bo akurat u najm艂odszych to kurzajki bardzo cz臋sto wyst臋puj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak macie mozaikowa to id藕cie na laser bo metoda na 100% pomo偶e b贸l nie wielki i nie b臋dziecie sie z tym poerdzielic przez pol roku jak ja. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jajulka43210
Oko艂o 2 godzin temu mia艂am wymra偶an膮 brodawk臋 na stopie na du偶ym palcu, ko艂o paznokcia. Katorga. Skr臋cam si臋 z b贸lu do tej pory. To by艂o moje drugie wymra偶anie tej samej brodawki, ale za pierwszym razem nawet nie poczu艂am. A teraz? Wzi臋艂am ju偶 3 tabletki przeciwb贸lowe, i co? Nic. Boli jakby kto艣 podpali艂 mi palca i raz na jaki艣 czas k贸艂 mnie ig艂膮. Chodz臋 jakbym sz艂a na 艣ci臋cie. Jestem tak s艂aba 偶e nic nie mog臋 zje艣膰. Nie mog臋 zasn膮膰. Mam nadzieje 偶e b臋d膮 rezultaty, bo ja tam ju偶 nie wr贸c臋! MASAKRA!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mia艂am na 艣rodkowym palcu r臋ki. posz艂am do dermatologa bo nic nie pomaga艂o. jak lekarka przy艂o偶y艂a azot do palca to my艣la艂am, 偶e mnie przypala ogniem. po zabiegu b贸l by艂 podobny jak po oparzeniu. pojecha艂am do domu sie po艂o偶y膰 bo b贸l by艂 tak m臋cz膮cy i niezno艣ny. zrobi艂 si臋 p臋cherz, po 1,5 tyg strupek, kt贸ry zdj臋艂am a pod nimpojawi艂a si臋 g艂adka sk贸ra. mam nadzieje ze to nie wr贸ci bo przed ponownym zabiegiem mia艂a bym spore opory...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ada1908
PYTANIE Mia艂am zamra偶ane brodawki na stopie, zaklejone plastrem, zastanawiam si臋, czy lepiej unika膰 wody czy w艂asnie wymacza膰. Dzi艣 pierwszy wiecz贸r, wzi臋艂am k膮piel, ale stopy zdecydowa艂am si臋 nie moczy膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ertess
W swoim 偶yciu to przetestowa艂am chyba 5 metod na kurzajki, w tym jedn膮 metod臋 mojej babci i ta o dziwo si臋 okaza艂a ca艂kiem skuteczna, ale czasoch艂onna. Teraz jak m贸j syn czy c贸rka ma kurzajk臋 to wymra偶am. Jest troch臋 aplikator贸w do takiego zabiegu, cho膰by Wartix ( http://nakurzajki.com.pl). On akurat wychodzi do艣膰 tanio w przeciwie艅stwie do takiego Undofenu na przyk艂ad.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja zamrazanie robi艂am u dermatologa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mi pomoglo dopiero wymra偶anie brodawek, ale prywatnie... Na NFZ bylam kilka razy, ale bez efektow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Surina
Na start chyba najlepiej spr贸bowa膰 zwalczy膰 brodawki kwasami. Wymra偶anie to chyba jak kwasy nie pomog膮. Zerknijcie sobie tu http://www.laroche-posay.pl/s%C5%82owniczek-urody/B/Brodawka-gl136-w3528.aspx . S膮 r贸偶ne sposoby walki z tym dziadostwem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja r贸wnie偶 walcze. Jestem po drugim zabiegu. Mnie latarka kaza艂a moczy膰 stop臋 i smarowac kurzajke ma艣ci膮 na odciski i po moczeniu odrywa膰 ten martwy nask贸rek by ods艂oni膰 kurzajke. Mam czerwon膮 dziure ale nie wiem ju偶 gdzie jest kurzajka a gdzie zdrowe cia艂o, bo ma艣膰 maceruje wszystko tak wi臋c mam taka bia艂a sk贸r臋. Mam przyj艣膰 na kolejne wyra偶ania. Co do bolu to mnie bez s艂owa od razu da艂a recept臋 na b.silne przeciwb贸lowe na codeinie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mia艂am ju偶 chyba 4 wymra偶ania+ jakie艣 6 razy kwas..Mam brodawki na podeszwie pi臋t..Jedn膮 na jednej stopie i drug膮 na drugiej..Za ka偶dym razem boli mnie ku*ewsko. Dzi艣 jest o dziwo lepiej z b贸lem, ale akurat to mnie martwi, bo chce si臋 tego pozby膰 :( Zabiegi odbywaj膮 si臋 w gabinecie podologicznym. P.S. ma艣ci na odciski w tym przypadku to chyba najwi臋kszy b艂膮d bo to nie jest pochodna tego wirusa.

Udost臋pnij ten post

Mam kurzajki wymra偶ane od ponad p贸艂 roku. Oczywi艣cie wymra偶ane s膮 azotem. Zazwyczaj boli mnie po kilku godzinach i to tak 偶e nie moge usiedzie膰 na miejscu. Dzisiaj te偶 mia艂am. By艂am u innej facetki. I tak jak zawsze le偶臋 na kozetce to staram si臋 wytrzyma膰 ale dzisiaj to prawie porycza艂am si臋 na miejscu. Babo ch艂op rze藕nik po prostu! I zawsze kiedy po tych wymra偶aniach stawiam jedn膮 noge normalnie a drug膮 na palcach to teraz po prostu chodzi膰 nie moge i musze skaka膰. Jest ju偶 dobre ponad 8 godzin od wizyty a ja jeszcze potrafie zwija膰 si臋 z b贸lu. Doradzicie co艣 na ten piekielny b贸l?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czesc wszystkim mam problem jestem po wymrozeniu kurzajki zabieg mialam w poniedzialek i tevo tez dnia mial powstac bombel ale po bomblu ani sladu tylko dookola kurzajki zrobilo sie zasinienie czy to oznacza zle wykonany zabieg czy cos zlevo sie z tym dzieje ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Brodawk膮 to z艂o
Ja mia艂em wymra偶any odcisk z brodawk膮 i na pocz膮tku nic nie czu艂em potem by艂o troch臋 zimno i coraz zimniej nast臋pnie zacze艂o troch臋 bole膰 i na koniec czu艂em si臋 jakbym mia艂 nog臋 w piekarniku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Brodawka

Ja mia艂am wymrazana i jednocze艣nie usuwana laserem. Przed zabiegiem znieczulenie ig艂a w piete. Boli jak cholera ale dos艂ownie kilka sekund. Pozniej przez ca艂y zabieg lekko boli i po zabiegu z godzin臋 bola艂o. Og贸lnie mo偶na prze偶y膰 oby tylko dziadostwo nie wrocilo

Udost臋pnij ten post