Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a co a tak

jak tak mozna?

Polecane posty

Gość a co a tak

dlaczego moj byly zwala cala wine na mnie ze to ja zdradzalam itp?? skoro to on zachowal sie jak dupek a ja chilam do niego pozniej worcic glupia bylam bawil sie mna narobil plotek a ja mimow szytko chilam wybaczyc temu draniowi wrrr czy wy faceci tak macie ze zwalalcie wine na swoja byla ..a w dodatku jego znajomi mu wierza i maja mnie a kurwiszona boze ale zadawalam sie z chamem..:(

Gość cholewa no
kobiety to jednak dziwki emocjonalne, wystarczy, ze maja ze swoim facetem problem a jak ich akurat w tym czasie ktos inny zauroczy omami to bez zachamowan leca na drugiego, nie porbuja rozwiazac sytuacji, wychodzi z was wtedy samolubstwo, zdrada to jest takie cos jak samolubstwo, patrzycie sie wtedy tylko na siebie.

Gość a co a tak
no wlasnie ja powiedzilam koniec bo to on mnie zdradzil aaa on swoim zanjomym wszytko przekrecil powiedzil ze to ja robilam go w ch.... a prawda jest calkiem inna czemu faceci tak kklamia zachowal sie jak dupek i cala wine zwalil na mnie gdy to ja siedzielam w domku i czekalam na niego a on odiwedzal swoje kolezanki ...:]

Gość nigdy nie wierz facetowi
1 na 10 slow to prawda i to zdanie ktore mezczyzni wypowiadaja sami o sobie