Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bluma

Matowe i szorstkie włosy

Polecane posty

Gość mnj
maska z lozysk zwierzecych, slyszalam juz o tym, ale to masakra-lozyska zwierzece

Gość ja używam wosku na końcówki

Gość góra

Gość też miałam ten problem /
mam długie, cienkie włosy....zawsze miałap problem z rozczesywaniem, a włody przypominały 'sianko'...używałam szamponów z Avonu ale na szczęście w końcu zrozumiałam że one są nic nie warte :O w końcu kupiłam sobie szampon i odzywkę elseve l'oreal z proteiną z perły -te różowe....i naprawdę je polecam!!! -już po pierwszym umyciu włosy są miękkie, gładkie i rozczesuja się za pierwszym pociągnięciem szczotki!!!

tez mam ten sam problem z włosami :/ mam pytanko co jest lepsze na koncowki według Was: serum czy jedwab ?? bo zastanawiam sie nad kupnem jednego z nich :) moje koncowki w sumie nie rozdwajają sie az tak bardzo ale są strasznie suche i nawet po rozczesaniu wyglądają jak poplątane :( doradzcie :)

Gość upuppp

serum. wprwadzie nie używałam, ale jedwab, gdzies tak po drugiej buteleczce przesusza. jeśli przestaniecie go stosować bedzi etragedia bo zmeinia warstwę ochronną włosa cyz jakoś tak.... kumpela z kosmetologii mi wytłumaczyła bo zastanawiałam się co jest grane - włosy się zrobiły fatalne

Gość tolepiej w ogóle nie zaczynać
z jedwabiem???

Gość laleczka23
Poradźcie mi czy ten krem Placenta będzie dla mnie dobry. Mam włosy rozjaśnione, tzn. od dłuższego czasu nie robiłam już sobie pasemek bo chcę żeby odrosły mi tak żeby mieć naturalny kolor i później zrobić sobie balejaż, końcówki mam zniszczone, suche i łamliwe, ale juz od skóry szybciej mi się przetłuszczają, bo tam są naturalne. CZy warto sobie kupic ten krem?

dziewczyny,wypróbujcie balsamu w sprayu Shaumy \"włosy gładkie,jedwabiste\".Gorąco polecam.

Gość czy używałyście czegoś
do wygładzania włosów z AVONU?

koncowki najlepiej podcinac, przynajmniej tylko to mi pomaga. Zadne serum czy plyny na koncowki

Gość tak podcinac
ale naprawde dobrymi nozyczkami a nie jakimis bazarowymi

Gość ale co da podcinanie
jak moje włosy na całej długości są takie "odstające", mimo że wyciągnięte na szczotce -wyglądają jakby sie elektryzowały

Gość podnoszęę

Gość chodzilo o podcinanie
rozdwojonych koncowek, czyli to nie byla rada na suche wlosy :/

Gość właśniee
chodzi mi o włosy odstające na całej długości, takie "pierzaste" a nie o końcówki

Gość ambii
moj pomysl na przesuszone włoski: to doslownie ze dwie kropelki oliwki werzec od spodu w strukture włosa.Potem sa swiecące nie pusza sie jak siano i są miekkie.Polecam spróbujcie.