Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nefrytowy_Krab

Kobiety są jednak bezmyślne czasami.

Polecane posty

To był zwykły esemes, bez żadnych wyznań miłosnych itp. Wystarczyło się podpisać - a tak, mogę co najwyżej obdzwaniać 6 czy 7 osób z pytanuem \"hej, czy to Ty wysłałaś do mnie smsa\"? I tak, to dowód bezmyślności - skoro ktoś się pyta \"jak poszedł mi egzamin\" i nie daje możliwości odpisania. Prawda?

Gość kanalek
Oczywiscie ze istnieje mozliwosc odpisania na sms z internetu. Jesli byl wysylany z oficjalnej strony operatora lub za pomoca komunikatora gg mozna odpisac i prowadzic z nadawca normalna "rozmowe" Pozdrawiam :)

A skad wiesz, ze to od kobiety. Moze to napisal facet, oni tez bywaja bezmyslni :P

hehe ja tak robię wysyłam smsa: wejdz na gg, po czym patrze czy ten ktoś wszedł i czekam aż wywiesi status: kto mnie wołał !! :D

Nefrytowy_Krab - po takim incydencie takie uogólnienie? To po przec zytaniu tego topiku powinnam szybko załozyć następny \"Faceci to jednak powierzchowni i płytcy są czasami\"

Gość salamandraa
nie bardzo rozumiem ja jak wyslaylam sms z sieci to mi krzyczy ze mam sie podpisac nie wysyla bez podpisow

Gość tak se pisze
nie kumam (może bezmyślna jestem), ktoś zrobił błąd (który może zdarzyć się bez względu na płeć, i faktycznie świadczy o bezmyślności, przynajmniej chwilowej) a robi się z tego hasło do walki płci Nefrytowy, nie bądź bezmyślny i nie sądź że taki błąd jest typowy dla kobiet i tylko dla nich

Przykład drugi: posiałem gdzieś ładowarkę. Obszukałem cały dom, pytam się współlokatorów (w tym dwie kobiety) czy nie widzieli. Nie widzieli. Obdzwoniłem ojca, brata, czy nie wiedzą gdzie jest - nie wiedzą. Zaglądam jakiś czas później do szuflady w pokoju dziewczyn (w szufladzie są rzeczy \"ogólnodomowe\", jakieś śrubokręty, papiery etc) - i voila: ładowarka leży. Pytam się A. (tak, jednej ze współlokatorek) skąd się ona tam wzięła - i słyszę w odpowiedzi: a, leżała, nie wiedziałam czyja, więc schowałam. Myślę, ze nawet najgłupszy facet nie zrobiłby czegoś takiego. Auuuuuuuuuuuuuuuuu...

Gość salamandraa
facet by nie schowal bo nie robi porzadkow ot i rozwiazanie

Sałatka: jak mają nie odżywać, skoro dostaję niepodpisane smsy? Wiesz, jak paskudnie jest wyjść na gbura, który nie odpisuje :D? Ciekaw jestem, czy kiedy się dowiem która z moich znajomych to wysłała, usłyszę \"czemu nie odpisałeś?\" (Jeżeli przeczytacie o okrutnym morderstwie w Krakowie, to znaczy, że usłyszałem :D)

Gość no fakt
kobiety są jednak bezmyslne!! Jak można pisywać Sms-y do takich dupków :O

Gość no fakt
wracam do mojego ulubionego hobby: układania repliki Wieży Eiffla w skali 1:256 z petów znalezionych na 2 peronie stacji Kielce Herbskie :classic_cool:

Moze to Ty jesteś bezmyślny bo była to kobieta, o której powinieneś myśleć, że to właśnie ona a nie żadna inna :P