Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tarantulla

BLIZNA PO CESARCE

Polecane posty

Gość tarantulla

Mam problem. Miał CC jakieś 5 miesięcy temu i rana ładnie się zbliźniła. Mimo to cały czas czuję ból jak dotykam blizny... jakbym dotykała siniaka. Albo jak się przeciągam. No i wczoraj zauważyłam, że na samym środku blizny zrobiła mi się ranka. Wyglada jak zdarty naskórek... ranka jest cały czas wilgotna... pokryta osoczem i cholernie piecze. Mój mąz mówi, że to peenie odparzenie... ale ja sama nie wiem co o tym mysleć. Miała tak któraś z Was?

Moze naprawde otarlas.Ja tez mialam cc,ale bez komplikacji.Moze nosisz koronkowa bielizne?Moj gin.polecil mi abym przez jakis czas nosila bawelne,a majtki nie ocieraly sie o rane.

Gość Magda 26
Ja też miałam cc z tym że jakieś 3 miesiące temu. Nadal odczuwam ból i czasami tak się uraże w to miejsce że aż sobie łezke puszcze.Strasznie poprostu czasami zaboli. A z tą sączoną raną to idz do lekarza. W prawdzie nie widze tego i ciezko mi ocenić. W każdym razie jak zobaczy to lekarz to napewno nic nie zaszkodzi a ty będziesz spokojniejsza :).

A odkażasz blizne? Ja dawałam na nią octenisept dwa razy dziennie przez miesiąc. I wszystko było w porządku. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam bardzo gorąco. Zachęcam do korzystania z porównywarki cenowej CoZaCena.