Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amantka wszech czasów

oto co wynika z moich obserwacji na temat wyglądu

Polecane posty

co jest najlepszy towarem? Nie kazdy najlepszy towar akurat działa na Ciebie:o

Gość macka grzybni
faceci patrzą na tyłek, kobiety na kasę. czyli stereotypów ciąg dalszy ;) ale ostatnio czytałam w 'Płci mózgu', że faceci to wzrokowcy a kobiety są bardziej wrażliwe na słowa. Tak wynika z naszych mózgów i tyle. I żadne pieprzenie o wnętrzu, bo wnętrze przydaje się po 7 roku małżeństwa, kiedy dupa już nie pociąga a słowa nie mają znaczenia ;)

prawdziwie ladna nie bierze byle czego jest wybredna i bierze najlepszy towar nic dodać nic ująć

WOW, Bekarcik zadziwiłes mnie.... juz myslałam ze jestes całkowicie negujący wszystko;p a jednak... cos tam jeszcze siedzi:P:P

niewiem ja uważam że tak jest bo widząc że jest się adorowanym przez coraz to fajniejszego faceta chce się czegoś więcej. Facet przeciętny który kiedyś mógłby się spodobać teraz nie ma szans. Wydaje mi sie że coś jest w tym co mówie

ja tez widzę MNÓSTWO par, w ktorych facet jest ponizej przecietnej, a kobieta to super laska. ni ebiore pod uwage intelektu - sama wizja. pewnie, że jak się kocha to podoba ci sie pieprzyk na twarzy, który być może u innych wzbudza obrzydzenie:P wiekszosc przystojniakow to bufony, ale znam kilka wyjatkow:D jest nadzieja drogie panie

bekarcik a ty jak wygladasz i czy masz swoj adruga polowke? nie chodzi o 0,5 wody ognistej:P no i CO SIE DLA CIEBIE LICZY?????

Gość czemu byśjej podpadl

generalizujecie i juz:p Przez kilka lat miałam najlepszy towar na rynku:p i zrezygnowałam:o Dlatego liczy sie cos wiecej niz to co widoczne dla oczu i juz.

i wybrałam niezbyt urodziwego faceta, ktory nie jest bogaty, ale jest inny... no po prostu jest chemia:p I jestem happy:)

jadowitość - dzieki;) Moj był cudownym facetem i nawet mnie nie zawiódł, ale nie było chemii... a tutaj jest i juz, dlatego nie bede sie głowiła nad tym, ze dla bercika moze byc brzydalem:p

najlepszy towar nie znaczy wcale że musi być najpiękniejszy i na tym też nie polega moja wybredność poprostu mam dość przystojnych dupków, którzy patrzą tylko na wygląd szukam faceta który będzie odpowiadał mi z wyglądu ale będzie też wartościowym człowiekiem a nie dupkiem myślacym tylko o seksie

bekarcik wczytaj sie w to co pisze loved i moze cie oswieci. chemia czlowieku!!! to nie jest obiektywizm. albo cos czujesz albo nie! mnie moj ex nadal szalenie pociaga. poznalam nowego aceta i nic z tego nie bedzie, chociaz jest przystojny, bo NIE CZUJE CHEMII :(

sorry dla bekarcika, nie bercika:D Bekarcik, ale Ty nie rozumiesz kobiet:p Mój brzydal:p jest totalnie robrajacy, poniewaz wie ze nie jest piekny, ale umie sie smiac z siebie i dzieki temu zyskuje na pewnosci siebie, a to działa na kobiety;) A faceci ktorzy głowią sie ze sa za niscy itp. tkwią w tym martwym punkcie i dziwią sie ze jakas dziewczyna na nich nie zwraca uwagi:o