Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieska23

CZY SPRAWDZAJA PRACE LICENCJACKIE?

Polecane posty

Gość agnieska23

witam. mam pytanko. Czy sprawdzaja prace licencjackie, tzn czy poddaje je jakims badaniom czy wrzucaja w jakis program zeby sprawdzic czy nie jest to plagiat? Bo pisalam prace i troche przepisywalalm z ksiazek slowo w slowo i sie teraz boje!! prosze o powazne odpowiedzi jak ktos sie orientuje!

Gość jak musisz
im dać plytke z praca to sprawdzaja a tak to chyba nie

Gość Licencjatka
No raczej sprawdzaja ale ja mam do wszystkich przypisy i odnosniki wiec mam podkładke jakby co:P

a dlaczego nie mieli by tego przeczytac i zajrzec do kilku wybranych referncji - u nas tak robia

Gość Seniorita22
po to robi się przypisy........ żeby później nie było :) ja wlasnie bronie sie za tydzien i kurcze napisalam prace sama tylko ze niewiele z niej pamietam i nie wiem kuc na blache czy tylko tak zebym wiedziala o co chodzi?/

Gość sarninka
Przeczytaj sobie ten wpis : http://www.sunsilk.pl/app/blogEntry _552711 z niego wynika , że promotorzy sprawdzają prace licencjatkie i robią to ja chcą, jeżeli mają widzimisie i much ich ugryzła to zaniżają oceny tak jak w opisie tej dziewczyny sunsilkowej. ja jej osobiście bardzo współczuję i nie życzę nikomu takich sytuacji, a jej zyczę żeby wsio skończyło się dobrze!