Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milenka_28

Różnice... Mężczyźni inaczej odbierają pewne sprawy -

Polecane posty

Gość Milenka_28

Zastanawiałaś się kiedykolwiek, jak by to było, gdyby porad intymnych w "Cosmopolitan" udzielał mężczyzna? >Droga Kasiu: >Problem: Mój mąż chce spróbować w łóżku trójkąta z moją najlepszą przyjaciółką i mną. >Odpowiedź: Jest dla mnie oczywiste, że Twój mąż nigdy nie ma Cię dość! Wiedząc, że jesteś tylko jedna, sięga po Twoją najlepszą przyjaciółkę, która jest do Ciebie bardzo podobna. Wspólny seks może Was bardzo zbliżyć. Dlaczego nie zaprosić także współlokatorek ze studiów? Jeżeli nie jesteś pewna, może powinnaś pozwolić mu na razie robić to zeZastanawiałaś się kiedykolwiek jak by to było, gdyby intymnych porad w swoimi przyjaciółkami bez Ciebie? A jeżeli ciągle brak Ci przekonania, kochaj go oralnie i przygotuj mu smaczny posiłek myśląc o tym. > >Droga Kasiu: >P: Mój mąż bez przerwy chce bym brała mu do buzi. >O: Rób to. Sperma pomoże Ci schudnąć i jest świetna na cerę. Co ciekawe, mężczyźni wiedzą o tym. Propozycja Twojego męża jest więc całkowicie bezinteresowna. Pokazuje ona, jak bardzo Cię kocha. Najlepszą rzeczą jaką możesz zrobić to zaspokajać go w ten sposób dwa razy dziennie, a potem ugotować mu jego ulubiony posiłek. > >Droga Kasiu: >P: Mój mąż spędza mnóstwo czasu z kolegami. >O: To naturalne i zdrowe zachowanie. Mężczyzna jest myśliwym, musi ciągle udowadniać swą wartość i porównywać się z innymi mężczyznami. Noc spędzona na uganianiu się za młodymi i samotnymi dziewczynami jest świetnym sposobem na odreagowanie stresu. Pamiętaj, że nic tak nie cementuje związku, jak mężczyzna poza domem przez dzień czy dwa (to także świetna okazja na posprzątanie domu)! Zobacz jak szczęśliwy jest Twój mąż, gdy wraca do domowego zacisza. To najlepsza chwila na oralne zaspokojenie go i przygotowanie smacznego posiłku. > >Droga Kasiu: >P: Mój mąż nie wie gdzie mam łechtaczkę. >O: Twoja łechtaczka nie jest dla niego interesująca. Jeśli już musisz się nią zajmować, rób to sama lub poproś najlepszą przyjaciółkę o pomoc. Możesz to nagrać na kasecie video i podarować swojemu mężowi na urodziny. Aby ulżyć swemu poczuciu winy kochaj go oralnie i przygotuj mu przepyszny posiłek. > >Droga Kasiu: >P: Mój mąż nie jest zainteresowany zabezpieczaniem się. >O: Jesteś złą osobą, a z Twego listu widzę, że przydałby Ci się trening delikatności. Zabezpieczenie jest dla mężczyzny tematem stresującym i niepotrzebnie zabierającym czas. Sex powinien być dostępny dla Twego męża na każde zawołanie, bez głupich pytań o zabezpieczenie. Myślę, że znaczy to, że nie kochasz swego męża, a on jest dla ciebie za dobry. Przestań być taka samolubna! Może uda Ci się to Mu wynagrodzić seksem oralnym i miłym posiłkiem. > >Droga Kasiu: >P: Mój mąż zawsze ma orgazm, a potem odwraca się plecami do mnie i zasypia nigdy do końca nie zaspokajając mnie. >O: Nie jestem pewny czy zrozumiałem Twoje pytanie. Może zapomniałaś ugotować mu dobrego posiłku?

Gość buahahhah
:D

JAK USZCZESLIWIC KOBIETE?? Musisz tylko byc: 1. Przyjacielem 2. Kompanem 3. Kochankiem 4. Bratem 5. Kims jak ojciec 6. Nauczycielem 7. Mentorem 8. Kucharzem 9. Ogrodnikiem 10. Ciesla 12. Inzynierem 13. Mechanikiem 14. Dekoratorem wnetrz 15. Stylista 16. Seksuologiem 17. Ginekologiem/poloznikiem 18. Psychologiem 19. Psychiatra 20. Terapeuta 21. Dobrym ojcem 22. Gentlemanem 23. Dobrze zorganizowany 24. Porzadny 25. Bardzo czysty 26. Atletyczny 27. Uczuciowy 28. Przyjazny 29. Uwazny 30. Ambitny 31. Dajacy sie lubic 32. Elokwentny 33. Odwazny 34. Bohaterski 35. Twórczy 36. Smialy 38. W stanie zrobic wszystko 39. Zdecydowany 40. Inteligentny 41. Pomyslowy 42. Interesujacy 43. Pruderyjny 44. Cierpliwy 45. Uprzejmy 46. Namietny 47. Szanujacy 48. Slodki 49. Silny 50. Uzdolniony 51. Wspierajacy 52. Wspólczujacy 53. Tolerancyjny 54. Wyrozumialy 55. Kims, kto uwielbia zakupy 56. Kims, kto nie stwarza problemów 57. Kims, kto nigdy nie oglada sie za innymi kobietami 58. Bardzo bogaty JEDNOCZESNIE MUSISZ ZWRACAC UWAGE NA TO, CZY NA PEWNO: 59. Nie jestes ani zazdrosny ani za malo zainteresowany 60. Dobrze dogadujesz sie z jej rodzina, ale jednoczesnie nie spedzasz z nimi wiecej czasu niz z nia 61. Dajesz jej swobode, ale okazujesz zainteresowanie tym, co robi PONAD WSZYSTKO WAZNE JEST, BY: 62. Nie zapominac dat: - rocznic (wesele, zareczyny, pierwsza randka, itd.) - urodzin - menstruacji Ale nawet, jesli zastosujesz sie do powyzszych wskazówek perfekcyjnie, nie masz 100% pewnosci, ze bedzie ona szczesliwa, poniewaz pewnego dnia moze uznac, ze dusi ja nieskonczona perfekcja jej zycia z Toba i uciec z pierwszym dzikim zapijaczonym, nieokrzesanym dupkiem, jakiego spotka... JAK USZCZESLIWIC MEZCZYZNE: Pozwól mu pobawic sie swoimi cycuszkami...

Gość no pewnie
:)

Gość Na przykład piłkę
Kobieta nawet nie wceluje nogą w piłke a jak wceluje, to... to juz moze lepiej, zeby jednak nie trafila a mężczyźni od razu i z wyczuciem odbiorą kopniętą piłkę Albo na przykład pensja: moje kolezanki odbierają połowę tego co ja :) Tak więc pewne rzeczy odbieramy zupelnie inaczej :-P

Gość Albo uśmiech innej kobiety
My odbieramy uśmiech innej kobiety jako cos przyjemnego :) a kobiety tymczasem się złoszczą i denerwują Mamy do tego kolosalnie różne podejście - a przecież uśmiech to taka miła rzecz :)

Gość Odbieranie telefonu
To jest najlepszy przykład. Facet jak odbierze telefon, to powie: - Acha........... no............... dobra................ tak............. to nara - wszystko 27 sekund a dziewczyna jak odbierze telefon, to 43 minuty z glowy oj, inaczej odbieramy pewne sprawy ;-)

Przyjaciele naszych przyjaciół są naszymi przyjaciółmi, ale przyjaciółki naszych przyjaciół nie są naszymi przyjaciółkami :]

Gość Odbieranie okresu
Faceci gorzej odbierają miesiączkę ciotą zwaną :-P - wprawdzie męczy ona kobiety, ale znacznie gorsza jest męka faceta, który musi tego wysłuchiwać i znosić jej fochy... ech!

Gość hsjsi
a czy ktoś każe facetom być z babami? niech mają ten honor i się odpoerdolą, nie będą musieli poźniej siedziec i jęczeć jak to im źle.