Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ------NIrvana

Kosmetyk, który zużyłyście do końca...

Polecane posty

Gość ------NIrvana

Jest taki?

Ja bardzo polubiłam serie Lirene, mają świetny antycellulitowy żel pod prysznic , ma pomarańczowy kolor, świetnie pachnie (bardzo świeżo) i wygładza skórę, fantastyczne mleczko i balsamy. Niesamowicie nawilżają i wygładzają skórę i cena też super bo około 10 zł. za żel i mleczko. :) Nie testowałam jeszcze kremów z tej serii ale z pewnością to zrobię.

Krem na noc Olay nawilzajacy z jakimis mikroperelkami...super nawilza i cera rano ma bardzo ladny koloryt:)

Vichy Nutrilogie Levres - balsam do ust Krem na lato Avon wszelkie balsamy ;)

Widzę, że topik jest kopią tematu z wizażu ;) Ja do końca zużywam perfumy, żele pod prysznic i pomadki do ust, a tak to nie wiem co.

Gość gudjii
PROMO- opowiedz cos wiecej o tym kremiku..tezx chcialabym go wyprobowac..🌻😍

Gość gudjii
Dziekuje Ci Promo..👄

Gość prawie każdy
nie eksperymentuję. kupuję kosmetyki sprawdzone i dobrej jakości, dlatego nie mam nietrafionych zakupów.

balsam Nivea - sucha skóra z ginko seria Hydrofirming z avonu - cudo! Jogurtowy eliksir do twarzy z Bielendy antyperspiranty w kulkach z avonu balasm ujędrniający z algami Oriflame Mleczko do cery wrażliwej Oriflame i mój hit - jagodowy żel do twarzy z Oriflame - po prostu rewelacyjny!

Gość ijaaaaaaa
balsam do ciała Garnier- żółty ujędrniający, mam juz hcyba 4 opakowanie :) krem Garnier podstawa pielęgnacjji, nawilżający tonik różany z garniera szampon Gliss kur płynny jedwab odżywka Gliss kur tregenerująca bez spłukiwania z jedwabiem odżywka henna wax maseczka ogórkowa z garniera a poza tym pianki do włosów, lakieru do włosów, lakiery do paznokci :) szminek nigdy nie zuzywam do konca,w ogole nie wiem po co je kupuje :) ogolnie kosmetyki kolorowe uzywam pare razya potem przechodza w rece mamy :)

Gość Intercosmetics.
Krem na dzien z seriswosilogical, Krem na noc z tej samej serii i maseczka glinkowa. Krem na dzien i krem na noc z serii swisso Nature. Maseczki - husteczki na twarz z serii SPA-REWELACYJNE.

Gość HaHaHa*
Nikt wiecej nie zurzyl do konca? to co robicie z nie wykorzuystanym kosmetykiem?

zalegaja w szafce a później po terminie leca do kosza ;P zuzyte do końca- niech przypomne sobie: 1.przyspieszacz opalania Evelina ;P, Daxa tez :P 2. Perfumy Escada rock in rio :P 3. Antyperspirant vichy kulka (zielony) 4. dezodoranty w sprayu Chanson(rózowy i niebieski) 5.mleczka kosmetyczne (chyba wszystkie zuzywam ), toniki do twarzy nie zawsze wszystkie (zawsze jakis zapas w szafce stoi- ale z czasem i te ida :P) 6. Szampon Glis Cure 7.chusteczki do demakijazu 8. kremik Vichy normaderm - w saszetkach inne niestety zalegaja w szafce i uzywa sie ich ot tak na siłe żeby zuzyc lub podrzuca sie mamie zeby zuzyła, lub po terminie laduja w koszu

Gość kloona
Ja kiedys wyrzuciłam duzo kosmatykow i od tego czasu kupuje jeden drogi (czasem bardzo drogi) zużywam do końca i dopiero kupuje następny, Kupuje np. cienie Diora , ale (codziennie je używam) wystarczaja na rok, kończę i dopiero kupuję następne.