Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .a.n.e.t.k.a.

SŁUCHAJCIE, GIN.PRZYPISAŁA MI HARMONETT ALE

Polecane posty

Gość .a.n.e.t.k.a.

jak sadzicie jesli zaraz po okresie planuje wyjazd nad morze to czy opłaca sie brac go juz na ten okres czy lepiej przeczekac chodzi mi o np.plamienia które moga sie ciagnac i ciagnac..., oraz inne skutki uboczne. Wiem wiem ze to sprawa indywidualna ale jak było u was przez pierwszy listek przy harmonecie?????????

Gość margot.m
ja nie mialam zadnych plamien, ale osobiscie nie wspominam harmonetu najlepiej ja tez mialam zaczac brac harmonet w wakacje jak akurat wyjezdzalam nad morze .. stwierdzilam ze jedak nie wezme hmm i w wakacje czasem przychodza nam glupie pomysly do glowy ... wiec lepiej wez, ja przez to musialam wziac postinor czego potem bardzo zalowalam bo i tak go nie potrzebnie bralam, tylko dlatego ze spanikowalam .. z daleka od domu, ginekologa ...

ja też brałam Harmonet i zadnych plamien nie było ;) ani przez pierwszy, ani przez kazdy kolejny listek

Gość dzieki dziewczyny

Gość ja też nie miałam plamień
a biore go 4,5 roku

Gość ehhhhh
ja niestety pierwsze 2 miesiące brania harmonetu wspominam źle. Niestety miałam plamienie, i było ciągle niedobrze. Potem sie wszystko uspokoiło i było ok

Gość dzieki dziewczyny
a czy ten okres przy którym zaczynam brac tabletki jest taki,,zwykły,, czy sie zmienia pod wpływem tabsów i moze byc np.krótszy??

Gość ja też nie miałam plamień
mnie się skrócił okes do 2 dni, ale to normalne

Gość margot.m
jest zazwyczaj krótszy i mniej obfity

Gość alejajka
moze cyć też gorzej, niektóre mają cały miesiąc plamienia a to chyba niezbyt komfortowe na wakacyjach a podejrzewam ze z lubym:) z kolei zabezpieczenie tez wielki plus, swoją drogą

Gość ja bym chyba wzięła

A ja wzięłam kurcze pierwszą tabletkę 9 listopada,a dziś jest już 18.... a ja mam jakieś plamienia dziwne, takie brązowawo-rdzawe. Niby przedłużenie okresu, czy tak się może dziać po harmonecie??

moja lekarka powiedziała, że do 3 miesięcy mogą być takie plamienia ale jeśli po 3 opakowaniu nie miną to musisz iść do lekarza koniecznie! ja pół roku biorę harmonet ale to już mój ostatni listek nie mogę się doczekać końca..