Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubek w kropki

smierdzace stopy

Polecane posty

Gość kubek w kropki

szczegolnie w upalne dni moje stopy poca i wydzielaja neiprzyjemny zapach jak teu zaradzic/

Gość kubek w kropki
myje, nie udawajcie ze to taki temat do zbijania sie,t osie robi nudne

Gość zojka00
sprobuj uzywac zasypki ALANTAN-skutkuje

Gość Daktarin
Kup sobie ten w sprayu, bardzo pomaga.

Gość hedzat
ja miałam taki problem ,że pociły mi się stopy ,nieważne czy zima czy lato,nawet jak chodziłam po domu na bosaka to miałam wilgotne,to było straszne,latem nie mogłam chodzic w klapkach bo stopa dosłownie ślizgała mi sie bo bucie,stosowałam zasypki ale nie pomagały,użyłam w końcu antidralu i widzę poprawe,jeszcze to nie jest to o czym marze ale stopy mam odrobine suchsze...

Gość paair
a może cos przeciwgrzybiczego?

dezodorant do stóp 3w1 Polleny-Malwy - w drogerii dezodorant Farmona lub z olejkiem z drzewa herbacianego, zasypka Pedipur, Stoppot - w aptece

Gość kilka rad
bo sama miałam ten problem: 1. zastosować kurację antygrzybiczą. daktarin, undofen, lamisilat są dostępne bez recepty a informacje jak stosować są na ulotce. wg badań ponad połowa Polaków ma grzybicę stóp, więc warto zadziałać choćby profilaktycznie. u mnie już po kuracji zakończył się ten śmierdzący problem. umyć wszystkie buty. 2. nie nosić ratuz i podkolanówek jeśli nie trzeba. kupować skarpetki bawełniane bez domieszek włókien sztucznych. 3. kupować wyłacznie skórzane obuwie. skórzane mają być nie tylko na zewnątrz, ale i wewnątrz. koniecznie skórzana wkładka. skaj, guma itp. odpadają. ewentualnie jakieś naturalne letnie klapki z materiału i sznurka, ale to też ryzyko. 4. dokładnie wycierać stopy po umyciu. również między palcami.

Gość odlotowa-agentka
dezodorant malwy 3 w 1, dostepny w rossmanie, tesco. Rewewelacyjny

Ale problem. Jest tyle dezodorantów i antyperspirantów do stóp! Najlepsze są takie w kremie albo żelu do wcierania. No a w ogóle najlepszy jest scholl.