Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esther18

skąpe miesiączi od kilku miesięcy, co jest? to wazne please napiszcie

Polecane posty

Gość Esther18

Hej, blagam o porade. Od kilku (3-4) miesiecy mam bardzo skąpe miesiączki (zuzywam1, 2 podpaski), wogole zadnych objawow przed miesiączką. Dodam ze dawniej wszystko bylo ok, bylam opuchnieta przed itd, mialam obfite krwawienia, a teraz cos sie stalo. Bylam z tm u gina ale pani doktor powiedziala ze wazne ze mam mniej wiecej regularne (29-32 dni) choc ostatnio mialam na 24 dzien i nic mi nie jest oraz zebym przysla jakby sie nie unormowalo. Jaki moze byc powod czegos takiego, dodam ze nic mnie nie boli. Oczywiscie pojde do lekarza ale narazie nie moge, a poza tym jest lato i nie chce teraz brac tabletek, bo nie moza sie opalac w niedlugo wyjezdzam. Please help me...

Gość kurs masaz tajski warszawa
a moze wlasnie jestes teraz zdrowsza i twoj organizm bardziej zbalansowany niz wczesniej? czy chcesz naprawde pozbywac sie jak najwiecej krwii i doswiadczac jak najwiecej bolu?

Gość Esther18
no nie chcę mieć takich jak dawniej, pewnie ze nie ale mnie to troche martwi, to fakt, ze zaczelam teraz prowadzic zdrowszy tryb zycia i cwiczyc(chociaz stresu mam duzo) to myslicie ze nie musze isc do lekarza z tym? a jesli okres calkiem mi zaniknie, bo naprawde robi się coraz krotszy

Gość Esther18

wlasnie bylas u lekarza - i nie zdiagnozowal on zadnego schorzenia czy choroby

Gość szukam LEKARZA
ja tez mam b. skąpe. i to od dłuższego czasu. a jak żyję? kiedyś bylam przy kości, później przesadziłam z odchudzaniem. mój estradiol nie mieścil się nawet w normie dla menopauzy. teraz prawie załapał się na najniższą normę dla młodych kobiet. kiedys bralam tez pigułki anty-diane35. moje m. trwaja jeden dzien, czasem 2. gdyby nie higiena moglabym chodzic z jedna podpaska caly okres. kilka m-cy temu zaczal mi sie spozniac, chociaz to bylo malo prawdopodobne myslalam, ze jestem w ciązy, nawet zrobilam test. wtedy to bylby juz 3 m-c. myslalam ze te skape okresy to z powodu ciazy. ale sie wtedy najadlam strachu... na szczescie po 43 dniach dostalam swoj wyczekany okresik :) słyszałam, ze od intensywnych ćwiczen miesiaczka moze sie nawet zupelnie zatrzymac.

"skape okresy to z powodu ciazy" - ciekawe zaslyszane informacje medyczne. Chwala bogom nie jestes jeszcze brzemienna

przyczyn może być wiele, może nie masz owulacji, występuje tu nieregularność cykli, a nie odchudzałaś się ostatnio

ee ja mam skąpe okresy co 3 tygodnie i jakos zyje..owszem tera dzien po okresie mimo,ze skapym mam cholerne zawroty glowy,ze musz esie scian trzymac ale cooz :O

Gość M-A-L-A---M-I
Ojejku! Jak ja ci zadroszczę! ja mam cholernie obfite!:(:( a do tego nieregularne