Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sie dzieje

kobietki tez tak macie?

Polecane posty

Gość co sie dzieje

ze jedna piers jest mniejsza a druga wieksza? ale tak zeby ta roznica byla widoczna? jak sobie z tym radzicie?

Gość co sie dzieje
????

Gość tł
tak, kiedys bylo bardziej widoczne teraz mniej, moze za sprawa tabletek. calkowicie normalna sprawa, ja akceptuje i nie jest to dla mnie problem :) odpowiedni stanik i nic nie widac

Gość marta18 latek
w okresie dojrzewania to normalne potem sie wyrównują;P

Gość Rysiol
mozemy sie zgrac bo ja mam niesymetryczne dlonie - dopasujemy sie :D

Gość co sie dzieje
no wlasnie mi sie nie wyrownaly i lewa mam wieksza co jest widoczne golym okiem :O

Gość elektroniczny kod
jak nic nie sączy z wiekszej piersi, gdy nie boli to nie ma obaw,po prostu taka twoja uroda. moze zapytaj sie ginekologa jesli masz watpliwosci ze to moze byc cos powaznego, on cie zbada i ci doradzi.

Gość No to czas na kawał
U lekarza była z wizytą kobieta, a jej mąż czekał na korytarzu. Po badaniu lekarz zwraca się do męża: - Wie pan, nie podoba mi się Pańska żona. A na to mąż: - Mi pan to mówi? Ja z nią 10 lat już muszę żyć! Wiem, że niewielki związek z tematem (chociaż...? :-P ), ale musiałem to Wam opowiedzieć ;-)

Gość gogusia23
ja mam lewa piers wieksza od drugiej i strasznie mnie to denerwuje.Niemoge dopasowac stanika bo na jedna piers miseczka jest dobra a od drugiej troche odstaje wyglada to beznadziejnie a moze mi sie wydaje?moj maz uwielbia moje piersi i nie widzi roznicy ale chyba faceci juz tak maja:)))

Faceci już tak mają:-) Ja tez mam niesymetryczne piersi i co z tego, wcale mi to nie przeszkadza, mysle że to dotyczy większosci kobiet, nie ma się czym przejmować. Ale to nie dotyczy tylko piersi, bywa że jedna stopa potrafi być większa od drugiej;-)