Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polka........

kiedy maleństwo śpi w swoim pokoju?

Polecane posty

Gość Polka........

Jaki jest odpowieni czas na wymeldowanie z sypialni rodziców malucha i zameldowanie go w jego własnym pokoju?

mnie też interesuje ten temat mój synek ma pół roczku i śpi z nami w sypialni chociaż cały czas w swoim łóżeczku

Gość m*...
Moja mała ma skończone 2 mc i śpi raz z nami w łóżku, raz w swoim łóżeczku w sypialni. Myślę, że jak będzie miała 6 mc przetransportujemy Ją do swojego pokoju. Tam będzie miała wygodniej. Teraz w sypialni czasem ma telewizyjne hałasy ;) No i niebawem myślimy o braciszku dla niej ;) A tak serio to uważam, że czym dziecko starsze tym będzie gorzej je przenieść bo nei będzie chciało

Ja mam małe mieszkanie i nie mam jak przenieść dziecka. Jestem teraz w ciąży na razie nie mam tego problemu ale pewnie ze 3 lata będzie spało w mojej sypialni. A jakbym miała możliwość, przeniosłabym dziecko po 1 roku. Uważam, że mniejsze nie ma co dawaćgdzie indziej.

A moja córcia śpi od samiutkiego początku we własnym łóżeczku w swoim pokoju. Jeśli o to chodzi byłam nieugięta, napatrzyłam się na dzieci znajomych gdzie synuś śpi z mamą w sypialni a tata w drugim pokoju na kanapie, albo przez kilka lat dziecko w łóżku razem z rodzicami, dla mnie jest to nie do przyjecia....

Mój syn śpi odkąd skończył dziewięć miesięcy. W pokoju towarzyszy mu elektroniczna niania którą ja mam koło łóżka. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam bardzo gorąco. Zachęcam do korzystania z porównywarki cenowej CoZaCena.

Gość gość
Mój syn spał od początku w swoim łóżeczku. Ja miałam przy sobie nianię. Trochę to było uciążliwe na początku bo trzeba było w nocy biegać do niego a i czasami zostawał ze mną i mężem w naszym łóżku ale jak tylko zaczął przesyłać całe noce to już bylo super

Gość gość
moja spala 18mcy w swoim lozeczku w naszej sypialni. po przeniesieniu wszyscy spalismy duzo lepiej. Przenislabym ja wczesniej, ale to moj m sie upieral, ze dziecko bedzie spokojniejsze przy nas.