Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swimmer

Kobiety prosze o opinie..

Polecane posty

Gość swimmer

Powiedzcie mi jaką część ciała facet powinien mieć szczególnie zadbaną ? , duża klatke piersiową, wyrzeźbiony brzuch, masywne barki , łydki, a może duży obwód w bicepsie ??? Która rzecz najbardziej dodaje męskiego charakteru i czyni go atrakcjnym ?

Gość odpowiedź nr 3 + męskie dłonie

usta, co mowi, jak sie sumiecha oczy dlonie ubranka takie jego, jego styl:))) serce ta czesc ciala mnie interesi inteligencja, madrosc tu mnie bardzo pasii: humor, pomysły:)

dobrze napisałes meskiego charakteru! To charakter czyni faceta męskim a reszta to tylko przykrywka, ale jakby nie było facet musi być zadbany bo liczy się pierwsze wrażenie.

Gość inwigilacja
a ja lubie zgrabne posladki

Gość a nie sadzisz ze
może mózg?

Gość swimmer
zapomniałem napisać, żebyście nie pisały o charakterze inteligencji itp bo to już wszystko wiem.... pytam o czystą fizyczność co się podoba jak idziesz np po plaży i nie znasz przecież trego chłopaka...

Gość peggy brown23
inteligencja to najskuteczniejszy afrodyzjak a jeśli idzie o fizyczność to po prostu męska harmonijna sylwetka

Gość peggy brown23
aaa,to zdecydowanie brzuch:)

Gość swimmer
tyle tu kobiet a tak mało opinii, prosze o więcej, potem podziele się wiedzą z kumplami, przecież to wszystko dla was, dlaczego same nie chcecie sobie pomóc ?

no jesli juz o wyglądzie..to mnie się podobaja lekko zakrzywione orle nosy, opadające kąciki ust i szerokie nadgarstki. I w ogóle facet musi byc ładnie zbudowany (ale bez przesady-atleta nie dla mnie) nie znosze u młodych facetów wielkiego pijackiego brzucha. Fajny ubiór tez wiele dodaje

Gość masywne braki i ogólnie tam
duży, fajnie sie do takiego tulić:D,

Gość swimmer
up up :)

Gość a ja mysle tak
jesli chodzi o fizyczne strony faceta to wg mnie facet musi miec ladne i zadbane dlonie zwracam tez uwage na oczka i ich oprawe

Gość You You You
Dla mnie facet powinien mieć zadbane dłonie i zielone oczka...o i ładne usta

Gość kobieta proszona o opinie
Dłonie- aby nie mial dlugich i brudnych pazurów albo żeby nie miał poobgryzanych paznokci Brzuch - aby nie był to tzw. mięsień piwny Uszy - czyste!!! Włosy - czyste, dobrze dobrana fryzura

Gość sczegolnie zadbany
i dobrze rozwinięty powienien byc u faceta mózg. :)

Jesli chodzi o wyglad to zwracam uwage na: oczy, a raczej ten blysk usta DŁONIE !!! łydki Wszelkie muły, kaloryfery i karki ;) nie robia na mnie zadnego wrazenia!

Gość mózg niezbędny
-brzuch -dłonie -stopy -oczy, ten błysk i radość życia

Gość swimmer
up up

Taki męśki torrrs :D Ale nie jakis umieśniony, facet ma być tez szeroki w ramionach..

Gość Argentyna Mistrzem Świata
Cięzko odpowiedzieć jednym słowem... tak sobie mysle ze to musi byc zestaw pewnych cech, ktore razem wziete zrobia wrazenie.... Czlowiek musi miec to cos, po prostu..... piekne meskie ramiona i dlonie sa w cenia, barki, klata na pewno, ale taka naturalna, nie napakowana....i w ogole, musi byc FAJNY z wygladu, ale co to oznacza, to nie powiem...

Gość obłedne..
ja najbardziej lubie szerokie ramiona w ktorych moge sie poczuc cieplo i bespiecznie :]

Gość nutt
oczy... blekitne lub szare, urocze zmarszczki w kacikach oczu kiedy sie usmiecha i usmiech, ktory sprawia ze ci cieplo na sercu.... cdn

Gość nutt
nie musi byc od razu jak Brad Pitt, ale wole raczej szczuplych normalnych facetow a nie jakich napakowanych sportsmenow a tak bardziej to od wygladu liczy sie to jaki jest, czy jest czuly, potrafi zrozumiec kobiete (to prawie niemozliwe ale niektorzy sa w tym naprawde dobrzy), musi umiec rozmawiac, byc romantyczny ale i troche zawadiacki mam pisac dalej?

Gość nutt
nie wiem czemu interesuje cie zadbana czesc ciala. czy to znaczy ze jesli natura obdarzyla cie klata a'la George Michael to sie poddasz depilacji w imie zadbanego wygladu i preferencji twojej dziewczyny? Moim zdaniem facet powinien miec zawsze galdka twarz i ladnie pachniec. Ladny brzuch to tez duzy atut, ale to widac dopiero po zdjeciu koszulki hehe....