Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aabeti

jAKą KUPIć PROSTOENICę

Polecane posty

witam mam pytanie do tych, które z własnego doświadczenia mogą coś powiedzieć o prostownicach. W grę wchodzą dwie albo Babyliss albo PROSTOWNICA EFALOCK FLAT CHAMP. Różnia się znacznie mocą, jedna ma 30W, a druga 120W. Tu wybrałabym Babyliss, ale ta druga jest z jonizacją. pomóżcie, która lepsza.

Gość an-ka
babyliis, mam i poelcam

Mam do sprzedania prostownice do włosów Efalock Flat Champ. Jest to sprzet profesjonalny używany w zakładach fryzjerskich. Prostownica ma regulację temperatury, max nagrzewa się do 200 stopni. Ma pełno ceramiczne płytki, co gwarantuje nam, że ceramika nie będzie po pewnym czasie schodzic. Posiada również jonizację, która dodatkowo chroni wlosy przed wysoką temperaturą. Jeśli któraś z was jest zainteresowana, prosze o kontakt e-mailem ada-83@o2.pl Mogę przesłać swoje fotki przed i po prostowaniu.

Ja też mam z funkcją jonizacji, ale jakąś niemiecką :O i mam porównanie, bo moja siostra ma prostownice ceramiczną bez jonizacji, i po mojej prostownicy włosy są fajniejsze - gładsze i błyszczą sie ładnie :)