Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana_21

Pomóżcie mi błagam!!

Polecane posty

Gość załamana_21

Bylam dzis u ginekologa na kontrolnej wizycie moich przydatkow o facet powiedzial cos co mnie zupelnie wybilo z rytmu na caly dzien... No wiec zaczne od poczatku:kochalam sie z mezem w dniach plodnych ale on nie skonczyl we mnie. Dzis mam 22 dzien cyklu. Podczas badania gin powiedzial ze z jajnikami jest wszystko ok tylko ze macica jest troche powiekszona! i zaraz sie spytal kiedy mialam ostatni okres, to ja mu na to ze 22 dni temu, a on ze to moze taka jest przed miesiaczka..Normalnie poczulam jak mi zimny pot splywa po plecach :( Co o tym wszystkim sadzicie? Czy to mozliwe ze macica sie powieksza przed okresem? Błagam dajcie cos znac bo za chwile zwariuje z nerwow!!!

Gość pocieszycielka strapionych
prawdopodbnie jesteś w ciąży

Gość kwiatuszek87
hmm no ciężko coś powiedzieć ale chyba lekarz jest poudczony więc jeśli to by była ciąża to by ci odrazu powiedział, więc być może masz tak przed okresem powiekszoną tą macicę.

Gość jeśli kochałaś się
bez zabezpieczenia to jest spore prawdopodobieństwo że jesteś w ciąży mimo że mąż nie skończył w tobie. Być może lekarz nie mógł wykryć tak wczesnej ciąży bo skoro masz 22 dzień cyklu a kochałaś się w dni płodne to całkiem niedawno chyba. Zrób sobie test a jak wyjdzie negatywny to będziesz wiedziała że nie jesteś. Pre - Test wykrywa ciążę już po 6 dniach.

mam ten sam problem! Dokładnie to samo i czekam na okres, powinnam miec wczoraj i nadal nie mam:/ zrob test, chociaz nigdy nic z nim nie wiadomo, bo mi niby wyszedl negatywny....

najlepsze sa testy z krwi Pytanie czy ty chcesz dzidziusia?

Gość załamana_21
O dziecku narazie nie mysle bo mam jeszcze 3 lata studiow dziennych! malami21-> pisz jak sie u ciebie sprawa rozwiazuje!

Gość alissa
kup dobry test i go zrob zajmie ci to 5 minut a wszystko bedzie jasne.tak tu czytam sobie ostatnio i wiesz co? dzo dziewczyn ma powiekszona macice ale w ciazy nie jest.to te dziwne przesilenie tak dziala ja czekam na okres juz 10 dni i ni ma.test zrobilam i wynik negatywny ale i tak sie strasznie stresuje bo z tego co mowil lekarz mam starsznie powiekszony jajnik i wogle..

Gość maleńka 21
z tego co czytałam i lekarz mowił macica jest powiększona najczesciej przed okresem i w czasie ciąży ,najlepszym rozwiązaniem więc bedzie test ❤️ trzymam kciuki aby było wszystko po Twojej mysli

Gość załamana_21
Dziekuje wszystkim za opinie, troche mnie podnioslyscie na duchu, bo bylo ze mna naprawde zle :( Uspokoiyscie mnie ze to normalne ze macica sie powieksza przed okresem, bo dotychczas myslalam ze to zawsze oznacza ciaze! Okres powinnam dostac w przyszly weekend takze 3majcie kciuki:) ppapapa

a ja nadal okresu nie mam:/ tylko bole w podbrzuszu....ej jesli lekarz przepisał mi 16 tabletek zeby dostac okres i te 16 tabletek zjadłam i nic sie nie dzieje to chyba podejrzana sprawa, co?? Tylko czemu mnie brzuch tak boli jak przed okresem? zalamana_21...ja juz nie wiem co otym myśleć:(

Gość załamana_21
Ja mam tylko cicha nadzieje ze moje humory to postepujacy PMS :) bo strasznie sie ostatnio o wszystko wkurzam i rycze bez powodu jak glupia:( testu narazie nie kupuje, poczekam do przyszlego weekendu, jak nie dostane to zaczynam sie znowu martwic:( malami21---> nie panikuj zawczasu, poczekaj jeszcze pare dni i znowu zrob test, napewno bedzie ok. No i pisz jak sie sprawa rozwiaze! Ja tez napisze w przyszlym tyg :) obym tylko pisala pojedyncza, nie podwojna :p

Gość brrrrgrrr
Ja uzywałam tabletek i nie dostałam okresu. Byłam u lekarza stwierdził powiekszona macice :( ale nie widział ciązy.Zrobilam 3 testy i one wykazały ze nie jestem w ciazy. Tez sie niepokoje mam normalnie juz schizy.

Gość brrrrgrrr
ale czy macica moze byc powiekszona az 2 tygodnie przed planowanym okresem?

Nie wiem czy moze byc powiekszona, ale podejrzewam, ze powieksza sie w momencie owulacji i pewnie\"kurczy sie\" jezeli jajeczko nie zostanie zaplodnione, w sumie to logiczne. Co do mnie...dostałam okres!!! Jestem szczesliwa, bo ta ciaza bylaby naprawde niechciana... co do schiz...ja budzilam sie nieraz o 3 w nocy i czulam bicie serca w podbrzuszu, jesli lekarz lekko zasugeruje ze moze byc ciaza, w tym momencie wlacza sie podswiadomosc i to ona niesamowicie psuje humor i stad pewnie te niektore urojone mysli:/ w kazdym badz razie, wiem ze tabletki+ gumka to minimum by spac spokojnie:) pozdrawiam kochane moje i zycze wszystkiego dobrego!

Gość bajlabajla
ej z tego co wiem, to przecież macica powieksza się przed okresem...nie daj się zwariować, to przecież oczywiste, że to co Ci wylatuje podczas okresu przed okresem gdzieś się mieści, a jak się mieści to organ w którym się mieści musi być większy...jakiś patafian ten lekarz czy jak....

Gość kkaassiieennkkaa
kobieto przestań sie przejmować,ja też martwiłam sie o wszystko a jak przyszło dziecko na świat(wpadliśmy)to od tej pory mam wszystko w d...opchodzi mnie tylko Wiktoria,ona mi daje tyle radości ile mi nie dał nawet mąż chociaż bardzo sie stara.dzieci to szczeście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość załamana_21
witajcie, chyba powinnam zmienic nick bo humor juz mi sie calkiem poprawil:) okresik jest takze odetchnelam z ulga..i znowu zaczyna sie od poczatku! :)

sorry, moze jestem wscibska, ale skoro nie chcecie miec dziecka to dlaczego kochacie sie bez zabezpieczenia i to w dni plodne? stosunek przerywany nie jest metoda antykoncepcji, po co sobie fundowac taki stres?