Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gofaczek

Czy ktos uzywa depilatorow??

Polecane posty

Gość Gofaczek

Jak tak to jakich... Podzielcie sie swoimi opiniami

Gość a ja juz nie uzywam
bo upierdliwa to sprawa a włoski i tak szybko odrastaja. ok 5 dni później niz żyletka. Pozaty depilator powowduje ze skora jest szorstka bo na skutek wyrywania włosków tworzą się poten takie "grudki" i to szybko nie schodzi jakby małe krostki no i jest zaczerwieniona.Ja używałam Silkepil Bosh

Gość Gofaczek
aha a ogolnie to ile dalas za niego... Ja slyszalam ze z Rowena tez sa dobre :) planuje zakup bo nie chce mi sie golic prakrycznie co dwa dni ...

Gość Gofaczek
to jeszcze zalezy czy robilas sobie pilingi... I takze od skory i wloskow... Bylam ostanio u kosmetyczki powiedziala ze depilator jest bardzo wygodny i wloski w zaleznosci od stosowania odrastaja od 2 do 4 tygodni ... Trzeba ja dwa dni po depilacji wmasowac odpowiedni balsam i takze robic peelingi.

Gość chyba niekoniecznie
ja robie sobie piling 2-3razy w tygodniu, balsamem smaruje sie codziennie, a czerone plamki i problemy z wzrastajacymi wloskami po depilatorze mialam. Teraz, juz chyba niemal od 2 lat nie urzywam i na razie nie planuje wrocic. Zreszta jestem brunetka i wloski odrastaly mi bardzo szybko.

Ja ostatnio kupiłam depilator Braun... Niestety nawet raz go nie uzyłam, tzn spróbowałam tylko... Tak strasznie ciągnie, boli niemiłosiernie, że już więcej go nie dotknę:( Schowałam głęboko w szafie i żal mi tylko straconej stówy...

Gość niebieskooookaa22
ja też mam depilator, ael mi wrastały włoski :o i od tej pory zamieniłam "główki" (głowice?:P) i mam golarkę elektryczną :D przynajmniej nie da się nim skaleczyc;)