Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nika83

jak to jest z facetami...

Polecane posty

Gość nika83

Mam do was pytanko.Mam powodzenie u facetow,ale i tak jestem sama :( Zawsze wybieram tych nie wlasciwych.Tz.gdy juz sie zakocham w nim i zaangazuje w zwiazek to wszystko musi sie popsuc.Ostatnio gdy bylam z gosciem na powaznie to znowu wszystko sie popsulo.On wrocil do swojej bylej(ona byla zagranica i wrocila do kraju) Rozmawialam z nim na ten temat na poczatku naszej znajomosci i mowil ze to skonczone.Oklamal mnie i to mnie strasznie boli.Dlaczego mnie przez ten czas oszukiwal.no i po co ze mna byl???tylko po to zeby sie nie nudzic.....A ja teraz jestem sama i nie mam wogole ochoty z kims sie spotykac,wszystkim odmawiam spotkania.

Gość lika..
tez tak mam .....;(

Gość moze poprostu
moze poprostu muszisz troche wycierpiec zeby znalesc tego jednego jedynego i byc z nim szczesliwa glowka do gory bedzie dobrze

Gość nika83
ile to mozna czekac i cierpiec...Kolejny raz mi nie wyszlo.... Powiedzmy ze za pewien czas znowu komus zaufam i pewnie bedzie tak samo...

Gość Olenikaaa
Mnie tez zostawil dla bylej.Ja bylam z nim kilka miesiecy a on z nia byl trzy lata potem ja z nim bylam a potem to juz wiecie... ;( Najgorsze jest to ze aj ciagle o nim mysle i mam nadzieje ze wroci....wiem ze to jest bez sensu.Nie utrzymuje ze soba zadnego kontaktu.Wykasowalam wszystkie numery do niego(tak na wszelki wypadek zeby nie pisac ani dzwonic do niego w chwili moich slabosci)chce zapomniec a jednak ciagle czekam na jakis znak od niego na telefon.itp Nawet bylam u wrozki......

Gość facioooo
czasem trudno zrozumiec czyjes postepowanie

Gość kikikikiki
z facetami jest tak:oni poprostu nie wiedza czego chca.Tak samo jest tea z kobietami.A wy co o tym myslicie?????????

Gość no wlasnie jak to jest z tymi
facetami.Moze ktos cos ciekawego napisze????jakas historyjke....

Gość Miska12345
a ja mam taka historyjke: kilka lat temu jak bylam jeszcze na studiach na 4roku poznalam u moich znajomych chlopaka "X". Na poczatku nawet mi sie podobal,ja mu tez.Potem bylismy razem i bylo oki,no prawie ba okazalo sie ze on ma dziewczyne ktora czeka na niego u niego w domu,byl z nia kilka lat i ciagle ja z kims zdradzal a sam byl strasznie o nia zazdrosny.Jak sie okazalo to on byl z tych co ciagle kogos podrywaja.Wiec po co mu ta dziewczyna.Przeciesz on ciagle ja ranil.Tego to ja nie rozumie

Gość lika..
dlaczego jest tak trudno trafic na ta druga polowe?dlaczego sie nie zauwazamy i czesto tak bardzo komplikujemy sobie zycie

Gość jak to jest z
niestety nie wiem :) bo jeszcze nie probowalem