Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość genetyczny błąd

nie wiedzieli co ze mną zrobić i poprawili statystykę urodzeń

Polecane posty

Gość genetyczny błąd

Hej, wiele razy się zastanawiałem , czy się tu odezwać ale mam ochotę anonimowo napisać o sobie . Mam obecnie 27 lat i dyplom magistra i świetną pracę . Mam problem z osobowością i nie mogę sobie poadzić . Urodziłem się z wadą genetyczną i lekarze po moim urodzeniu uznali , że mam geny męskie , karmiono mnie hormonami i testosteronem przez wiele lat ale raczej lekarze popełnili błąd . Czuję się kobietą . Ostatnie badania lekarskie potwierdziły to, że mam więcej hormonów żeńskich niż męskich . Poruszam się po kobiecemu , mam kobiece nawyki i bardzo dbam o własną urodę , mam długie włosy do ramion. Mam piersi bardzo spore i pewna kobieta powiedziała, że moje piersi są większe niż u nie jednej kobiety , bardzo się poczułam kobieco. Właściwie to nie mam zbyt dużo zarostu na ciele , więc golę się tylko czasem w okolicach pod brzuchem . Jestem wrażliwy/wrażliwa i zawsze najlepiej się mnie rozmawiało z kobietami , wolę i lubię rozmawiać z kobietami i razem na zakupy pójść . Zapytacie zapewnie jak wygląda moje łono ? To miejsce wygląda jak trochę dłuższej długości cipka , trudno to opisać . Natura nie była dla mnie łaskawa , być może jest w Polsce więcej takich przypadków , że medycy popełnili błąd ? W dowodzie osobistym mam zapisane, że jestem mężczyzną , w pracy jestem mężczyzną , prywatnie się czuję kobietą i na miasto wychodzę ubrana w spódnicę i w japonkach , lubię się modnie ubrać.

Gość chcialałabym
uwierzyc w to co piszesz, bo moze byc to czysta prowokacja.

ona---- chyba nie dokońca przeczytałaś ze zrozumieniem ten text :-O

Spotkała Cię straszna sprawa, nie potrafię sobie nawet wyobrazic przez co przechodzisz. Jedno jest pewne nie zrażaj się negatywnymi uwagami w tym temacie, jesteś tym kim się czujesz i nieważne są medyczne zapisy, wnetrze sie liczy. Zawsze o tym pamietaj. Trzymam kciuki za ciebie. Oby otaczali cie życzliwi ludzie, a wszyscy którzy tu zajrzą i sprawią ci przykrość mówię: to mogło spotkać kazdego z nas, troche wiecej empati!