Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 bez sil do zycie

jaki to ma sens?

Polecane posty

Go艣膰 bez sil do zycie

jaki sens ma zycie? nie mam juz sily mam ochote krzyczec tylko ze nawet gdybym to zrobila to i tak nikogo by to nie obeszlo i nikt nie zwrocilby uwagi jest mi tak zle :( 馃槶

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Zaloz sobie petle na szyje
i mocno zacisnij !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bez sil do zycie
skoro tak mi radzisz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bibibibibibibi
idz do biedronki i si膮d藕 na kasie :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pistacja******
Nie przejmuj si臋 jakimi艣 bzdurami. Uwierz mi, trzeba przetrzyma膰 z艂e chwile, walczy膰. Je艣li masz depresj臋 lub my艣li samob贸jcze id藕 np. do psychologa i pami臋taj, 偶e nigdy nie wolno si臋 poddawa膰 !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale motopompa szlamowa
to nie bzdiura :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzuty
widac to po tobie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pistacja******
strzel se banke, jak ja i zapal fajke

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to ja tez biore sznur
mam juz tego dosc........kolejny raz dzisaj uslyszalam jaka to jestem chuda......i to od osob ktore wiedza ze tego nie moge wytrymac i mam dola przez takie gadanie........przestaje wychodzic z domu zeby moj wyglad nikogo juz nie przyprawial o mdlosci......

Udost臋pnij ten post

jestem juz taka od zawsze.. czy 47 kilo przy 164 to naprawde anoreksja? bo ja juz tego sluchac nie moge...boje sie ze sie przy kims rozbecze jak to jeszcze raz uslysze (bo ze rycze za kazdym razem pokryjomu to normalne)........

Udost臋pnij ten post

U kilku psycholog贸w i u psychiatr贸w. Leki jakie艣 bra艂em, ale nic mi nie pomog艂y. Chcia艂o mi si臋 tylko po nich wymiotowa膰 :-( Chodzi艂em oko艂o roku, a偶 w ko艅cu stwierdzi艂em, 偶e to strata czasu i pieni臋dzy, bo oni tylko gadaj膮, 偶e umrze膰 to zawsze zd膮偶臋 i takie pierdo艂y :-O

Udost臋pnij ten post

to nie zazdrosc bo slysze to tez od np.kolegow....czulam sie zawsze dobrze ...ale teraz juz patrzec na siebie nie moge.mam jakas psychoze bo nawet jak mam gdzies wyjsc to mysle zeby znalezc najkrotsza droge zeby nie stracic za wielu kalorii......... super wszyscy wyladujemy w jednym pochowku...

Udost臋pnij ten post

wcinam jakies banany...mleko fast foody wszystko co podleci i nic..z tego co wypisuja dziewczyny na dietach to 47 kilo przy 164 to nie jest chyba tak zle......nie wiem juz sama ale jak slysze ze jestem wysuszona i zal na mnie patrzec to mam ochote sie przekrecic....

Udost臋pnij ten post

niestety nie da sie wszystkich uniknac.....dzieki ksenoraryno ze moglam sie wyzalic....ide sobie bo mi wsyd ryczec przed kompem..pozdrawiam......馃尲

Udost臋pnij ten post

chc臋 si臋 zabi膰-czy Ty w og贸le by艂e艣 u lekarza? Bo wydaje mi si臋,偶e nie..... Tak my艣l臋 niestety.Uwierz to si臋 normalnie leczy jak ka偶d膮 inn膮 chorob臋.

Udost臋pnij ten post

Bo to co napisa艂e艣 o 21.51 jakby temu przeczy.Lekarz nie m贸wi,偶ebys si臋 nie ba艂.On leczy

Udost臋pnij ten post