Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez sil do zycie

jaki to ma sens?

Polecane posty

Gość bez sil do zycie

jaki sens ma zycie? nie mam juz sily mam ochote krzyczec tylko ze nawet gdybym to zrobila to i tak nikogo by to nie obeszlo i nikt nie zwrocilby uwagi jest mi tak zle :( 😭

Gość Zaloz sobie petle na szyje
i mocno zacisnij !

Gość bez sil do zycie
skoro tak mi radzisz

Gość bibibibibibibi
idz do biedronki i siądź na kasie :P

Gość Pistacja******
Nie przejmuj się jakimiś bzdurami. Uwierz mi, trzeba przetrzymać złe chwile, walczyć. Jeśli masz depresję lub myśli samobójcze idź np. do psychologa i pamiętaj, że nigdy nie wolno się poddawać !

Gość ale motopompa szlamowa
to nie bzdiura :o

Gość dzuty
widac to po tobie

Gość Pistacja******
strzel se banke, jak ja i zapal fajke

Gość to ja tez biore sznur
mam juz tego dosc........kolejny raz dzisaj uslyszalam jaka to jestem chuda......i to od osob ktore wiedza ze tego nie moge wytrymac i mam dola przez takie gadanie........przestaje wychodzic z domu zeby moj wyglad nikogo juz nie przyprawial o mdlosci......

jestem juz taka od zawsze.. czy 47 kilo przy 164 to naprawde anoreksja? bo ja juz tego sluchac nie moge...boje sie ze sie przy kims rozbecze jak to jeszcze raz uslysze (bo ze rycze za kazdym razem pokryjomu to normalne)........

U kilku psychologów i u psychiatrów. Leki jakieś brałem, ale nic mi nie pomogły. Chciało mi się tylko po nich wymiotować :-( Chodziłem około roku, aż w końcu stwierdziłem, że to strata czasu i pieniędzy, bo oni tylko gadają, że umrzeć to zawsze zdążę i takie pierdoły :-O

to nie zazdrosc bo slysze to tez od np.kolegow....czulam sie zawsze dobrze ...ale teraz juz patrzec na siebie nie moge.mam jakas psychoze bo nawet jak mam gdzies wyjsc to mysle zeby znalezc najkrotsza droge zeby nie stracic za wielu kalorii......... super wszyscy wyladujemy w jednym pochowku...

wcinam jakies banany...mleko fast foody wszystko co podleci i nic..z tego co wypisuja dziewczyny na dietach to 47 kilo przy 164 to nie jest chyba tak zle......nie wiem juz sama ale jak slysze ze jestem wysuszona i zal na mnie patrzec to mam ochote sie przekrecic....

niestety nie da sie wszystkich uniknac.....dzieki ksenoraryno ze moglam sie wyzalic....ide sobie bo mi wsyd ryczec przed kompem..pozdrawiam......🌼

chcę się zabić-czy Ty w ogóle byłeś u lekarza? Bo wydaje mi się,że nie..... Tak myślę niestety.Uwierz to się normalnie leczy jak każdą inną chorobę.

Bo to co napisałeś o 21.51 jakby temu przeczy.Lekarz nie mówi,żebys się nie bał.On leczy