Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaa

jestem w szoku

Polecane posty

Gość jaaaaaaa

Wczoraj moj chlopak opowiedzial mi historie sprzed paru lat, o pewnej sytuacji jaka zdarzyla sie jak pracowal wsklepie odziezowym jako sprzedawca.Pewna kobieta ukradla spodnie.on ja dogonil,przyprowadzil do sklepu i zagrozil ze wezwie policje,ona zaczela plakac,na co on ze jezeli ona nie chce policji to musi sie rozebrac do naga bo on nie wie co ona jeszcze mogla ukrasc.Rozebrala sie calkiem i kazal jej rozsunac cipke zeby zobaczyc czy tam nic nie schowala. Jak uslyszalam ta historie to zaniemowilam,nie wiem co o tym myslec.Nie moglam wydusic slowa.On powiedzial ze to po to zeby sie zlodziejce krasc odechcialo i ze z takimi trzeba tak postepowac,ponizyc calkowicie. Jezuu ale mnie to przeraza.Jestem w kropce,nie wiem czy ja jestem w stanie byc z kims takim.Cholera,a znowu przeciez czy wydarzenie sprzed paru lat powinno rzutowac na zwiazek?moze ja przesadzam ze tak panikuje i robie afere ale jakos nie moge przestac o tym myslec :(

Gość ooooooooo
to sie zabij :(

Gość Pistacja******
strzel se w łeb

Gość hahahahhaha

Gość lilly-lilly
Ja Ci współczuję!!!

Gość siedze_i_rycze
wspolczuje jesli to prawda

o ja pieprze... ponizyc? mozna to bylo zalatwic na 100 innych sposoow :O gdzie moralnosc, człowieczenstwo?? :O:O

Gość noob
jezeli nie jest to prowokacja to masz chłopaka kretyna :O w zyciu nie byłabym z takim psychopatycznym sadystą :O juz ja bym mu pokazała jak mozna dla nauczki kogos ponizyc :/

Gość jaaaaaaa
plakac mi sie chce.Wszystko dotad bylo ok,jestesmy razem 2 lata,teraz wydaje mi sie ze go nie znam naprawde :(

Gość nie no palant straszny......
to szczyt podłosci ludzkiej!!!! Puść w trąbę gada......

Gość jaaaaaaa
jezuuu a ja sie tak zakochalam strasznie, chyba w potworze:( mowil to z taka beztroska i sie strasznie zdziwil moja reakcja to nie prowokacje,bardzo bym chciala zeby tak bylo

Dokładnie facet zachował się ponizej wszelkiej krytyki, ma jakieś sadystyczne predyspozycje, pytanie dlaczego czekał tyle czasu zeby ci o tym powiedzieć? Nie napisze ze masz go zostawić bo to nie moja sprawa, ale bacznie go obserwuj, jak raz tak kogos poniżył zrobi to ponownie przy kolejnej okazji.

Gość jaaaaaaa
Ja jak go zobaczyłam pierwszy raz i poznaliśmy się, to po 5 minutach też rozebralam się do naga i pokazałam mu rozsuniętą cipkę. Był przeszczesliwy :D Kocham go za to :)

Gość tak se pisze
jessu, tez bym byla w szoku i pomyslala ze nieswiadomie bylam z potworem bardzo, bardzo ci wspolczuje i zupelnie nie wiem jak powinnas sie do tego ustosunkowac :(((

Gość jeśli to nie prowokacja
to a) facet ma kretyńskie poczucie humoru, b) jest potworem i na leczenie go. Ja chyba nie mogłabym po czymś takim spotykać się z mężczyzną.

Gość jaaaaaaa
no wlasnie,nie wiem zupelnie co mam teraz zrobic:( kocham go ale nie moge przestac o tym myslec,gnebi mnie to strasznie

Gość jeśli to nie prowokacja
No nie wiem, to zalezy od ciebie. Ja bym nie mogła, i już. Taki człowiek nie zasługiwałby na moją miłość. Może się upewnij, czy sobie nie robił jaj, ludziom czasem odbija, kiedy chcą być zabawni.

Gość noob
jak ktoś sadystą jest to i nim pozostanie, kto wie jak ciebie kiedys potraktuje z byle jakiej okazji ? :O to jest naprawdę chore :O

Gość jaaaaaaa
na pewno mowil serio,niestety:( :(:(

Gość o kurczeee

Podobałby mi sie taki facet jeśli jest przystojny. A laska nie musiała kraść...Lubie drani :P