Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

modnisiapoznan

czy lepiej kupic wozek nowy czy uzywany?

Polecane posty

Gość asxcas
nowy. jak ko9gos nie stac, to nie jakis drogi, ale le[piej nowy.

Gość The New One
Ale trzeba wziac pod uwage fakt ze jest to zakup nie na cale zycie... tzn dziecko wyrosnie przeciez z niego. Chyba ze sie mysli o wiekszej ilosci... to wtedy nowy moze byc. Ale to jest kwestia finansow. Jak kogos stac...

Gość Asiunia222
Ja wolałam nowy, nawet najtańszy, ale nowy to zawsze nowy. Nie widać śladów użycia, startego materiału i wytartych kół.

ja kupilam uzywany-nie ma sladu zuzycia, kólka ma wymienione na nowe, slowem jest w stanie idealnym.Zadnej plamki, zadnych zniszczen. Zaplacilam 300 zl ( w sklepie taki sam kosztuje 800, w przyszlym roku nie bedzie mi zal zamienic go na jakas dobra spacerowke. No i nie kupowalam z niepewnej reki, tylko od znajomej.

Ja też nowy. Jakoś dziwnie mi by było, jakby moje dziecko dotykało wózka, które wcześniej dotykało, brudziło i śliniło inne dziecko. Kwestia higieny. Wózka nigdy nie da sie całego super doprać.

A co ma do tego dotyk innego dziecka...dziecko jak dziecko..uwazam,ze jak wozek jest w dobrym stanie to nie ma sensu przeplacac tym bardziej,ze dziecko z niego wyrosnie i pozniej mozna zafundowac jakas wypasiona spacerowke...

przeciez dziecko nie slini sie bezposrednio na wozek..chyba zawsze cos sie do niego wklada??ja nie widze najmniejszej plamki na moim wozku...

Jednym takie rzeczy przeszzkadzają, innym nie. Miałam np. kupować używany kojec. Kupiłam nowy i nie żałuję, jak popatrzę co córka z nim wyrabia. Nie kupiłabym także uży6wanych butów, ale ubranka używane jak najbardziej kupuję. Je mozna wyprać.

Lepiej nowy, ponieważ nie jest wyleżany. Ja kupiłam w dobrej cenie lekki wózek GRACO. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam bardzo gorąco. Zachęcam do korzystania z porównywarki cenowej CoZaCena.