Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nivea cream

Jakie są wady tabletek antykoncepcyjnych?

Polecane posty

Gość nivea cream

Prawdopodbnie one sa najlepszym srodkiem anty ale mam jakies obawy przed ich braniem. Słusznie?

Ja biorę, jestem zadowolona :) Wady, hmm... Co niektóre mówią, że spadło im libido, że żle się czują ale to jest kwestia prawidłowego dobrania tabletek. No i trzeba o nich codziennie pamiętać ale teraz po dłuższym czasie ich brania, to nie jest żaden problem. Nie wiem jak jest po (po zakończeniu ich brania) bo kiedyś zdecyduje się w końcu na dziecko. Tutaj są także podzielone zdania, niektóre kobiety nie mają problemów z zajściem w ciąze, a inne mają rozlegulowana gospodarke hormonalną. Więc jak widzisz to jest sprawa indywidualna.

Gość poszukaj
w wyszukiwarce najlepiej a nie powielasz temat

niby maja leczyc, ale wiekszosc kobiet bierze je dla antykoncepcji, jak sam temat wskazuje, ja bralam je jako lek, no i wad moge wskazac sporo, te najgorsze to zle samopoczucie, poprostu ciagle dołowanie, watroba czy cosik mi nie wytrzymywalo, po odstawieniu spozniajacy sie okres (mimo lykania luteiny) a gdy juz sie pojawil dzien wyciety z zyciorysu, no a chlopaka nie mialam nawet ochoty przytulic, a po odstawieniu jakby cos ucielo, znowu wiem ze zyje :D

Gość do przedmówczyni
a jakie brałaś pigulki i jak dlugo?

Gość u mnie był problem
z wiecznymi nawrotami grzybicy pochwy. odstwiłam pigułki i problem zniknął. spadku libido nie miałam.

Gość a_ja_
nie miałam ochoty na sex,pomimo,że mogłam:(.Paranoja.No i grzybice pochwy....Odstawiłam,jesteśmy na gumkach i jest ok:):):)

Gość henna
suchość pochwy , mrowienie łydek oraz skurcze, potworne bóle głowy, nudności, plamienia cały miesiąc, nerwy. Brałam rózne tabsy i każde miały jakies efekty uboczne, które nie chciały minać nawet po kilku miesiacach. Wolałam przerwać tę mękę,,

Gość cena
:(:(:(