Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilly pop

po jakim czasie wypada iśc z facetem do łóżka?

Polecane posty

lilly pop - tu \"wypadanie \" nie ma nic do rzeczy. Idziesz, gdy tego pragniesz. To może być tysięczna randka, a może być i dziesiąta. :)

Gość totalna załamka
Kochaliśmy się po 6 miesiącach znajomości, i chce mi się płakać , bo facet niby był podniecony ale miał miękkiego:( Łączy nas wpamiałe uczucie , naprawdę się kochamy:) , ale to co się stalo to nie wiem co mam myśleć , ja tłumaczę to tak : był zesrtesowany , bo najpierw pojechaliśmy do moich rodziców, dał mojej mamie piękne kwiaty i wogóle bylo super , wiedzial jak się zachować i wogóle. Ale to , że nie mógł mu stanąć , to mnie załamało:( , a był taki czuły i namiętny , zresztą ja też:) A mamy się w grudniu pobrać , ale wiecie co? Ja go kocham i będę z nim:)

Lilly pop prawie tylko ja go inicjuję, jakby nie ja to pewnie w ogóle byśmy się nie kochali ..... chcę, żeby on okazywał mi, że mnie pragnie a nie czekał .... każda kobieta tego potrzebuje ....

Po prostu dobrze się maskował a teraz nie chce mu się udawać, więc pokazał swoje prawdziwe oblicze ..... wprawdzie teraz jest lepiej ale dobrze wiem, że za jakiś czas znów będzie tak jak wcześniej czyli sex raz w miesiącu ....

Gość na d.. i pieniądzach
opiera się życie... Pięknie powiedziane. I przekonywująco.

Jest taki facet .... spróbuję, jeżeli będzie mnie to później dręczyło to nie powtórzę tego .... ale nie chcę być skazana do końca życia na wibrator .... bo wiem, że za jakiś czas jemu znowu nie będzie się chciało .....

Źle zrozumiałam pytanie .... na pewno nie ma nikogo na boku, on po prostu nie interesuje się seksem, nie kręci go to ....

Wiem, że tak będzie ... tu każdy lubi prawić kazania, ale ja nie dbam o to, to moje życie ... tym bardziej, że ja ze swojej strony zrobiłam wszystko, żeby to naprawić ...

A powiedziałaś mu przed slubem, ze taki masz system wartości?

Facet, ktory prawi moraly jest najczesciej hipokrytą a kobita, ktora je prawi jest zawsze brzydka.

jojojojollll- ty lepiej się zajmij swoim seksualnym problemem .... jakbyś była lepszą suczką twojemu facetowi na pewno by stawał, więc spływaj z takimi głupimi tekstami :-)

jaggusia - nie daj się! ;) Do zakonu sie nie zapisywałaś! :) Jak sie komus nie podobają Twoje plany, to nie musi o nich czytać! :D

ja bym chyba nie mogla walnąc po rogach wlasnego męża, ale ja męża nie mam i nie będę chyba miała

I to mądra decyzja. Bo żaden mąż nie chciałby mieć żony ..... tak merkantylnel.

Gość zaden by nie chcial
zaden by nie chcial, bo panowie uwazaj, ze oni mają prawo a kobitka nie

Dzięki Perła. ! Ja też nie wiem czy będę potrafiła go zdradzić, tak naprawdę nie chcę tego, ale nie wiem co będzie .... na razie dałam mu ostatnią szansę i jest dobrze, jeżeli zacznie się znowu źle dziać to chyba zdecyduję się na rozwód i jeżeli go zdradzę to dopiero wtedy ..... na pewno nie w trakcie trwania naszego małżeństwa ....

a kobitki udowadniają, że panowie się mylą...

Gość cytaty z jaggusi
17:05 jaggusia Ja chodzę bez majteczek, tylko w takie upalne dni jestem non-stop wilgotna i muszę uważać, żeby nie dać plamy ! 17:18 jaggusia Ta wilgoć nie jest z gorąca tylko z podniecenia.... fakt, że nie mam na sobie bielizny tak na mnie działa ... a spódniczki preferuję raczej krótkie, w końcu chodzi o upały .... 17:27 jaggusia W domu przeważnie chodzę bez bielizny a w takie upały zrzucam dosłownie wszystko .... w upały wychodzę też bez bielizny z domu, ale tylko po cywilnemu .... do pracy bym nie poszła bez bielizny przenigdy, bo jestem nauczycielką, co innego biuro, ale do szkoły trzeba mieć strój odpowiedni! 17:45 jaggusia Prawie .... opalam się zawsze topless zostawiam sobie tylko skromniutkie figi a w sierpniu jadę do Gdańska i zamierzam odwiedzić plażę dla nudystów .... marzę o tym ..... tylko, żeby jakiś uczeń się nie napatoczył ..... ale by była jazda! 18:05 jaggusia A co chciałbyś nasmarować mnie olejkiem.....? 18:23 jaggusia No niestety trafił mi się wybrakowany egzemplarz ..... kto wie, może kiedyś wymienię go na lepszy model? Wszystkie będziemy opalać się toples, więc myślę, że nie będzie problemu ze znalezieniem chętnego do posmarowania plecków.... No i w te wakacje zamierzam zadbać o własne potrzeby ... cokolwiek to znaczy ...

Gość no i po penis
kopiować czyjeś wypowiedzi z innego tematu??

Gość a ja jestem mały miś
punkt ze względu na duże opady musiał być ciut przeniesiony, aby nie potopić rowerów

Gość hejka.........
ja poszlam z moim facetem do lozka dopiero po 2 latach..... przetrzymalam go niezle nie.... tobyl moj pierwszy facet z ktorym spalam i moze dlatego tak dlugo czekalam... aleteraz nie zaluje jest nam cudownie najpier poznalam go na wylot dopiero potem od drugiej strony jestesmy ze sona juz 5 lat...

Tak, to moje wypowiedzi jak ktoś bystry zauważył .... Widzę, że ten kto to skopiował nie ma pojęcia o flirtowaniu ..... a w opalaniu toples nie widzę nic zdrożnego .... nawet jeżeli się jest mężatką! Gdybym miała się czegoś wstydzić to użyłabym innego nicka, to nic trudnego ale jak powtarzam nie mam nic do ukrycia ...

Gość Errgo jaggusia
to dziwka?

Gość lolli pop
a przez te 2lata oboje udawaliscie, ze nie macie nikogo na boku, tak?

Gość analfabeto
'ergo' się pisze przez jedno 'r' i wracaj do piaskownicy

Gość dssd
:/

Gość dssdewq
:[