Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eeeee88888

PARÓWKI do twarzy z zaparzanych ziół - jak robic?

Polecane posty

Gość Eeeee88888

Napiszcie dokładnie jak robic parówki na twarz ( konkretnie na tradzik i wągry) i jak czesto je mozna stosować i jakies sa efekty?

Gość Eeeee88888
Nikt mi nie pomoże?

Gość miss sporty
to proste-wsypujesz ziolka do garnka ,zalewasz woda i podgrzeqwasz--jak juz beda tak gorace ze bedzie leciala para to bierzesz recznik,zarzucasz go na glowe i nachylasz sie nad garnkiem tak zeby recznik tez lekko pokryl boki garnka zeby para nie uciekala bokiem...jak masz tardzik to wsyp sporo rumianku

Gość miss sporty
aha--i nie nachylaj sie za bardzo bo ta para jest bardzo goraca i mozesz sie poparzyc

Gość Eeeee88888
A moga to byc ziółka np. w saszetkach takie jak do parzenia do picia? I jakie ziólka najlepiej rumianek co jeszcze?

Gość Eeeee88888
Masz trdazik? Jesli tak to jakie efekty sa po parówce?

Gość miss sporty
jesli masz zilka tylko w takich ekspresowych torebkach to poprostu je rozewrij i wsyp ziolka do garnka.Ja nie mam tradziku ale mam rozszerzone pory i robie parowke zeby je oczywscic porzadnie

Gość tak se pisze
o, mi by się przydało! a z czego te parówki?

Gość Eeeee88888
A gdy bede robiła parówki to wagry sie zmniejsza? Czy jak to jest? Wiesz moze?

Gość miss sporty
parowka rozszerza pory po to aby moc je oczyscic dokladnie(niektorzy po parowce wyciskaja wągry ale ja tego nie robie) ...jak zrobie sobie parowke to gdy pory sa rozszerzone nakladam jakas oczyszczajaca maseczke a potem cos sciagajacego

Gość Eeeee88888
O wielkie dzieki =)) chyba raczej zrezygnuje z parówki! Tylko pojde opalic buzke

Ojej jak ja dawno tego nie robilam, wiecie kilka osob pisalo ze to szkodzi cerze, ale jak jest dokladnie to nie wiem. ja nie zauwazytlam zadnj roznicy po tym. Ale parowke najlepiej robic z ziol w torebkach, bierzesz 2-3 torebki np. szalwi i zalewasz wrzatkiem, nachylasz sie nad garnkiem i przykrywasz glowe recznikiem. Tak z 5-8 minut, dluzej nie bo źle na naczynka dziala, moga pekac. I wtedy pory skory sa otwarte, ale nie radze wyciskania bo zostaja okropne przebarwienia, mozna wycisnac wagry, one zazwyczaj latwo wychodza i nie pozostaje po nich ślad. Ale glowie parowka sluzy temu aby otworzyc pory i poźniej nalozyc maseczke - wtedy skladniki sa lepiej wchlaniane. Sama parowka nie oczyszcza twarzy, po prostu skora lepiej wchlania kosmetyk