Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malkatka

prezent na obrone

Polecane posty

Gość malkatka

moj chlopak broni sie za pare dni i z tej okazji chcialabym mu cos podarowac, tylko nie mam pojecia co. nie chce jakiegos super drogiego prezebtu, cos w ganicach 30 zl, ewentualnie 40. dziewczynie kupuje sie kwiatki, jest ladnie i problem z glowy. a co facetowi? dlugopis odpada..

Gość w takiej kwocie
to zaproś go na piwo dla odstresowania :-)

Gość heleeenkaa
moze cos slodkiego?

Gość malkatka
ma ktos jeszcze jakis pomysl?

Gość Ona...........................
Moze dlugopis metalowy parkera i wygraweruj tytul i nazwisko na skowce Np. mgr Nowak

Gość malkatka
tez od razu o tym pomyslalam bo to swietny pomysl na taka okazje, ale okazalo sie za juz dostanie od kogos innego... dlatego wspomnialam na poczatku ze dlugopis nie bardzo

Może jakiś elegancki notes, oprawiony w skórę?

Ona.... za taki prezent to ona zapłaci 200 albo 300 zł a nie 30:O wiem bo kilka lat temu dawałm w prezencie właśnie takie pióro a za 30 zł...są takie farbki do malowania na podkoszulkach, możesz poszukać u siebie w mieście (kosztują ok 7 zł, maluje się nimi, potem to prasuje - nie zejdzie nawet po stu praniach ;) ) kupisz na pewno gdzies w promocji za 30 zł jakąś porządną firmową koszulke, jednokolorową (ewentualnie z malutkim nadruczkiem) narysujesz coś, albo jakiś napis w stylu \"mów mi Magister\" i po sprawie. A prezent oryginalny bo własnorecznie zrobiony 🖐️

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkji
fajnie ma twoj chlopak, ja tez sie bronie i wszyscy maja mnie w d...., nawet pewnie mi nikt nie pogratuluje... a bede sie bronic podwojnie, taki juz mam pieski los :(

kkkkkkkkkkkkkkkkkkjj --> ja ci pogratuluję!!!!!!!!!!!! a jak jesteś z Krakowa to chętnie nawet z tobą na obronę pójdę podnieść Cię na duchu 🌼

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkji
nie ejstem :( ale dzieki :D jam z wielkopolski :)

no to nie zapomnij dać znać po obronie ;) kiedy planowany termin?

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkji
pierwsza 5.7., druga 12 dni pozniej :( bojjjjjje sie, ide troche poczytac pappapa

Gość malkatka
bardzo fajny pomysl z ta koszulka:) nie macie pojecia gdzie takie mozna kupic we Wroclawiu juz gotowe? i ile moga kosztowac? tak naprawde to nie chodzilo mi z ta kasa o to ze nie wysuplam nigdzdie jednej czy dwoch dyszek wiecej:) raczej napisalam to w kontekscie ze nei chce kupowac zadnego drogiego prezentu typu super zegarek czy cos ,a cos symbolicznego:) a koszulka to strzal w dziesiatke:)) byle byla juz gotowa z napisem a chetnie bym sie skusila:)) ma ktos jakies namiary?

nie wiem czy uda ci się gdziekolwiek kupić już gotową typowo na prezent dla magistra... A farbki polecam naprawdę, ja od kilku lat nie mam problemów z prezentami dla znajomych tylko im koszulki maluję - rysunek czy tekst jest zawsze dopasowany do konkretnej osoby, wszyscy są zadowoleni, ja nie mam problemu z wymyślaniem prezentów (ewentualnie z rysunkami i tekstami) a oni czekją do następnej okazji i na nową koszulkę ;)

ja jestem z krakowi i bronię sie za jakies 2 tygodnie ciekawe czy ktoś o mnie pomyśli ;)

Gość markebe
a ja chyba nigdy nie bede magazynierem... jakoś zebrac sie nie mogę do poprawy pracy

Gość Gshlakuj
Kupowałam ostatnio to moge polecic jesli to dla faceta srebrne spinki do mankietow a cos uniwersalnego- fajny i smieszny prezent wyrobic pieczatke z tytulem i imieniem i nazwiskiem.