Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhhhhhh

co za kicz!

Polecane posty

Gość hhhhhhhhhhh

chryste panie,jak ja nienawidze takich zdjęć fajna łąka,super plener,jakie piękne zdjęcia mogłyby być to nie!! rozłożyła tą swoją suknię od siedmiu boleści i wygląda jak kwoka na jajcach załoze się ,ze połowa z was będzie mieć takie zdjęcia a tfu http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=112609736

Gość a Ty zamiast krytykowac
innych naucz sie wklejac linki :P

Gość przepraszamy przedmiot
nie został odnaleziony

Gość jaka śliczna sukienka
! piękna

Gość frrryt
ale kwoka na tym zdjeciu, zaraz jajo zniesie heh

Gość nie zniesie jaja
bo sra :D

Gość nie sra bo sika
:p

Gość śliczna jest
ta pierwsza suknia.

Gość jaja znoszą
ja w ogóle nie bedę mieć fotografa, tylko to, co swiadkowie uwiecznia na dwóch cyfrówkach :P :P :P

Gość masz rację
Obie suknie są bardzo piękne. Z tym, że drugi link to nie są profesjonalne fotki, to fotki z wesela, nie zamiecili fotek zrobionych u fotografa. Jeśli chodzi o pierszy link to z góry widać, ze podrzędny fotograf nie zna się na swojej pracy. Jak można piękną, niewinną suknię skomponować z żółtymi kwiatkami??

Wiesz co, Ty chyba masz jakiś problem ze sobą:p Nawet jeśli ktoś robi sobie takie zdjęcia, to dam sobie głowę uciąć (!!!), że nie jest to JEDYNE z jego slubu i że ma w albumie jeszcze setki bardziej gustownych:p. Więc kup sobie czekoladę jak Ci źle, poszukaj wielkiej miłosci i przesatań się czepiać, bo być może ktoś kiedyś Twoje zdjęcie pt. \"Panna na gnoju\", albo \"Panna w kapuście\", obsmaruje:p

Gość hhhhhhhhhhh
a mi się wydaję ,ze jak ktoś wystawia zdjęcia na forum to daje raczej same NAJLEPSZE,więc sorki ale tych innych to sobie nawet nie wyobrażam miłośc mam,czekoladkę i owszem wszamam,i to na tyle

Gość nic dodać.............
Antydebil wielkie brawko!!! hihihihi po pierwsze jakie forum? Po drugie to ty kretynie wstawiłeś zdjęcie na forum a po trzecie zdjęcie jest zamieszczone na allegro bo ktoś chce sprzedać suknie ślubną. Masz szczęście że psychiatrzy jeszcze nie opuszczają kraju, przynajmniej ty zajdziesz lekarza na swoją dolegliwość. Tak na marginesie zdaje się że hihihi to domorosły fotograf ,,profesjonalista” z cyfrówką któremu najlepiej lepiej wychodzi krytykowanie innych.

Gość a ty lepiej
naucz sie dziecko linki wklejac a potem krytykuj

ja takiej sukienk napewnio miec nie bede!!!!!!!!!!!nie chce takiej \"bezy\" :) mam juz wybrany ladny model!!!!!!!dopasowana bardzo dluga

Tak jest hihhihihihihj! Jak poprzedniczka bardzo słusznie zauwazyła cosik Ci się pomyliło, bo ktos wystawił te zdjęcia na ALLEGRO (to taka strona, na której mozna cos przedać, albo kupić, wiesz?:p), widocznie to były zdjecia które najlepiej prezentowały suknię ślubną:p! Nie wystawił ich w konkursie na najładniejsze zdjęcie ślubne:p

Gość hhhhhhhhh
hhhhhhhh a nie hihihihi coś mi się wydaje,zre same macie takie zdjęcia bo bronicie jak lwice tego kiczu:p cóż.... jeden kit czy tu czy na allegro,wystawiła na pokaz i musi się liczyć z opiniami dla mnie zenada dla was cudo,żal mi was biedne istoty.. ale bez gustu też można zyć

Gość a dla mnie to
hhhhhhhhhhhh pierwszy raz w życiu na oczy suknię ślubną widziało dlatego tak zbulwersowało się linkami z Allegro. Najlepiej założyć wór pokutny i w tym do ślubu iść wtedy nie będzie na pewno kiczowato. Brawa dla autorki za głupotę!!!

Gość pewnie na co dzien
chodzi w dzinsach i miesza w rozporku na widok golych lasek na okladkach czasopism.

Gość hhhhhhhhh
czy wy do jasnej ciasnej nie umiecie czytać :( mnie nie podoba się poza na zdjęciu!! i to krytykuję suknia obleci

Gość żałosne wszystkie
jesteście, a najbardziej te, co jak lwice bronia swego, czyli kiczowatego upozowania do zdjęć. Przedmiotem topiku nie jest suknia, tylko pozycja, w której siedzi panna, a pozycja jest śmieszna, nienaturalna.

Gość pozycja jest
jak najbardziej naturalna dla kogoś, kto nie chce mieć białej sukni uwalanej żóltym pyłem, ale wy tego nie rozumiecie, bo dla was najważniejszy jest wasz pseudoartystyczny i na siłę lansowany gust... poza tym - jaki jest cel w zakładaniu topiku o tym, kto ma jaką pozę na zdjęciu, poza jednym - danie upustu swojemu rozgoryczeniu i swojej zawiści? szczęsliwa mężatka takiego topiku nie założy, to pewne.