Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pączusia

płaski brzuch - jak tego dokonać?

Polecane posty

Gość pączusia

Nie jestem gruba, ale...mój brzuszek jest widoczny, a chciałabym mieć płaski ładny brzuszek. Problem jest z tym, ze rano jak wtaję wszystko jest oki, ale jak tylko coś zjem, nawet bardzo małego np, 1/4 kromki chleba, od razu wywala mi brzuch. nie wiem dlaczcego. bo ogólnie moja przemiana materii moze jest wolna, ale nie mam problemów ze wzdęciami itp. Moze jakieś ziółka nalezy pić? Proszę o porady!

Gość neweww
up

Gość Hymm
A opisz mi efekt wzdęć! I czy one sa spowodowane?

Gość neweww
ja mam tak jak poprzedniczka, obojetnie co zjem to mi wywala brzuch. Jak rano wstne mam płaski jak cokoliwek zjem to juz nie i tak do kona dmnia zostaje

Gość Hymm
Wiecie co mi powiedziała kolezanka, ze podobno mozna przyzwyczaic miesnie do np. wcieganiecia! Ona jak zaczeła wciagac brzuch tak teraz ma cały czas wciagniety a jest przy kosci! Wiec jak Wy jetescie szczupłe i macie tak z brzuszkiem ( ja tez tak mam ze gdy zjem to mi sie robi wiekszy ) po prostu powinnysmy przyzwyczaic miesnie do napiecia! Nie wciagajcie brzucha tylko napinajcie miesnie gdy ja przez jakis czas tak robiłam widziałam ze juz nie jest tak wypłukły tylko płaski! Moze to jest rada!

Gość brzuszki
brak mięśni brzusznych podtrzymujących,. Należy ćwiczyć brzuszek!!!

Gość Hymm
Co z tymi wzdeciami?

Gość to nie wzdęcia żadne
po prostu macie zero mięśni brzucha. Trzeba ćwiczyć, wtedy brzuch jest płaski nawet po wieeeeeeelkim żarciu:D

Gość Hymm
Ja mam miesnie brzucha jak napne to widac mi nawet na gorze poczatek "kaloryferka" i co Ty na to? Ale napiszcie mi co to te wzdecia?

Gość no ale trzeba ćwiczyć
mięśnie proste brzucha, te na dole. Na górze nic nie dają:D

Gość pączusia
No własnie to nie są wzdęcia! Bo w moim brzuszku nie gromadza sie gazy tylko się powiększ i właśnie nie wiem dlaczego. Z tymi mięśniami też słyszałam ze tak jest, ze trzeba je przyzwyczaic do ciężkiej pracy. pewnie tez pomagaja ćwiczenia. W takim razie do dzieła! a już myślałam ze może coś jest mojemu brzuszkowi :)

Gość jolkaa
Ćwiczyć,Ćwiczyć,Ćwiczyć..i jeszcze raz ćwiczyć innego spsobu nie ma:(((