Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juhasa

jak się skończył film czas zabijania

Polecane posty

Gość juhasa

skonczylam oglądać jak sandra bullock zaproponowała adwokatowi współpracę, a on odmówił. co było dalej? może mi ktoś opowiedzieć,bo mnie zainteresował ten film, a musiałam wyjść z domu i nie mogłam obejrzeć

Gość pozabijali sie wszyscy
bo taki czas nadszedl - czas zabijania.

Gość juhasa
no wczoraj leciał na dwójce cos po 22

Gość film skończył się tak
ten, co miał potwierdzić, że oskarżony był niepoczytalny - skompromitował się , bo okazało się że w przeszłości był karany za gwałt. No więc wszystko rozstzrygnęło sie podczas mowy końcowej obrońcy. Kazał przysięgłym zamknąć oczy i zaczął ze szczególami opowiadać, co ci zabici biali zwyrodnialcy zrobili z 10-letnią córeczką oskarżonego. Jak ją zgwałcili, połamali szczękę, rzucanymi puszkami poranili ciało do kości. Jak zniszczyli jej niewinność i szanse na posiadanie dzieci. Jak chcieli ją potem powiesić, ale pękła gałąź. Więc wrzucili ją do bagażnika i zaiweźli nad rzekę. Tam zrzucili ją do wody z 10 metrów - poniżoną, zmaltretowaną, obsikaną przez nich, ledwie żywą. I na koniec powiedział : 'a teraz wyobraźcie sobie ,ze ta dziewczynka jest biała" No i przysięgli go uniewinnili.

Gość hgfsfgfdgf
A wiec to zakonczylo sie tak: smerfetka naskarzyla temu wysokiemu murzynowi ze zostala napastowana przez komara a gucio zdradza maje z kominiarzem.