Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilith86

zostawił

Polecane posty

Gość a najlepiej
zostan lesba i do tego feministka, tak jak tesciowa. W koncu to prostsze niz proba zrozumienia nas i pokochania takimi, jakimi jestesmy. ;)

No przynajmniej tych przyjaciół mam...Kurde a było tak fajnie, tyle raz mówił ze tylko ja i ze ma siwat w dupie. Na wakacje mielismy razem jechać. A teraz echo... w ogóle :(... zaraz zaczne myślec ze znowu moja wina

do ktosia -->> nie.. tak nie. Bo ja eh naprawde staram sie was zrozumieć

Gość wredna teściowa
oni chyba nie mają wyrzutów, bo większość myśli, że kobieta się będzie płaszczyć..moze to o kasę chodzi, tyle, ze wiesz, łatwiej czasami zarobić samej niż słowo otuchy usłyszec od gostka to idioci są...oni myślą, że ktoś będzie po nich rozpaczał, bo to ich ego, to jak taki materac dmuchany jest :D

hehe zarabiam.. o kase nie chodzi. mam swoją i mi jej wystarczy mimo ze mam 20 lat (nawet na studia mnie stać :) eh faceci chyba powinni wciągac takie powietrze z materaca za kare... naprawde chyba nigdy nie uwierze ze on mógł to zrobić. A Tesciowa ma w ogóle sens próbować go jakos namieżyć i wyjaśnić ?? Czy tak to zostawić

Gość ten ktos
szczerze mowiac: nigdy nie zostawilem zadnej kobiety bez slowa wyjasnienia z mojej strony, co wiecej - nigdy zadnej nie zostawilem, gdyz zawsze kochalem tylko jedną. Chcialem po prostu uswiadomic Ci ze sa ludzie dla ktorych porzucenie kogos z dnia na dzien nie jest wiekszym problemem (mam kilku znajomych ktorzy postepuja w ten sposob) i nie powinnas sie mazac, zapomnij o nim i ciesz sie ze okazal sie tchórzem predzej niz pozniej.. Pozdrawiam.

do tego ktosia -->> i twoiji znajomi oni tak łatwo naprawde łatwo przychodzi im z dnia na dzień zapomnieć o kimś z kim spedzili tyle czasu ?? Hmm a moze on se myśli ze jak juz tak długo milczal to teraz bezsensu sie odzwać

Gość wredna teściowa
zostaw go...wiesz, mnie kiedyś też tak facet załatwił i inny gość powiedział mi, że tamten "jeszcze przyjdzie na kolanach" ..tylko, że ja wtedy zrozumiałam, że już nie chcę, żeby taki ktoś przyszedł na kolanach - nie chciałam, bo przestałam w niego wierzyć po tym, jak mnie potraktował, rozumiesz? on nie doceni Twojej inicjatywy, tego, ze to zrobisz

Gość ten ktos
jako facet moge to potwierdzic z pelna odpowiedzialnoscia. Nie znasz mezczyzn i nigdy dobrze nie poznasz, jesli z gory bedziesz zakladac ze u kazdego milosc objawia sie "motylkami w zolądku" (czy jak to wy tam nazywacie) - po prostu jestesmy nieco inni, takze pod wzgledem psychiki. Jedni kochaja mocno i potrafia uzaleznic sie od partnerki, inni skacza z przyslowiowego kwiatka na kwiatek i jest im z tym dobrze. A o bolku zapomnij, nie wiem do jakiego typu nalezy ale wiem ze nie szanuje Twoich uczuc. :)

:( :( jak sie zapomnieć nie da... tylko kobietą jestem.. i to taką któej on ciagle powtarzał ze nie ma poza mną swiata. Moze cos faktycznie sie stało o czym on nie chce mówic. moze kiedyś bedzie jeszcze OK a moze poporstu czas sie pozbierac

Gość wredna teściowa
nie wiem, chciał się spotkac, ale ja nie chciałam już...dla mnie było za pozno na wyjaśnianie z nim czegokolwiek

ha moze mój tez bedzie kiedyś chciał... po co mu wierzyłam.... bo jestem naiwna i myślałam ze po 3 miesiacach zwiazku można komuś zaufać. I znowu wydaje mi sie ze sie pomyliłam. Chociaż dalej chciałabym o niego walczyc tylko juz nie mam siły :(

Gość ten ktos
skoro zarabiasz kase to idz do psychoanalityka, moze on Ci pomoze. Co do "zwiazku" to juz go nie ma i musisz sie z tym pogodzic - istnieje co prawda mozliwosc ze chloptasiowi cos sie odwidzi i wroci do Ciebie, ale nie robilbym sobie na Twoim miejscu zbyt duzych nadziei na takie rozwiazanie sprawy. A nawet jesli to nie daje Ci to gwarancji ze znow nie bedzie mial takiego wyskoku, w dodatku pozostanie "pewne niedopowiedzenie" i juz nigdy mu nie zaufasz (no chyba ze naprawde jestes naiwna) ;)

Gość po trzech miesiącach
to jeszcze nie związek, tylko dopiero jego zalążki.

zaufac nie zaufam napewno. co do psychologów, psychoanalityków i innych takich nie dziekuje. Nawet za wróci podziękuje. Mam na co wydawać pieniądze jeszcze. I myśle ze kiedyś sobie z tym poradze mimo mojego doła jak rów mariański ....

Gość wredna teściowa
czy Ty chcesz mieć coś wspólnego z kolesiem, który Cię nie szanuje?

tylko tyle zeby mi wyjaśnił motywy swojego zachowania a potem to moge miec z nim tyle wspólnego co z dzisiejsza pogodą zeszloroczny śnieg :) Teściowa nie wiem jak tam u Ciebie za oknem (mam nadzieje ze śnieg nie pada) tylko tyle mnie boli ze kolejny facet traktuje mnie jak zabawke...

Gość wredna teściowa
z doświadczeniem nauczysz się wyczuwac ich intencje

Gość kazdego cos takiego boli
nikt nie lubi byc zabawka w rekach innej osoby, niezaleznie od tego, czy jest facetem czy babą.

Abox -->> on ostatnią dziwczyne miał 8 miesiecy etmu... a zresztą zostawił mnie jak zabawke i chyba naraszcie dzieki wam sie pogodze z tym ze był frajerem... moze I tak czesto musimy sie przekonywac ze jestesmy jak zabawki rzucane w kąt. Teściowa eh chyba sie nigdy nie naucze... ja za bardzo ufam chociaż tyle razy sobie powtarzam ze juz nie bede, ze juz nie zrobie tego samego błędu... a jednak zostawie se cytat do mnie \"panie uczyn bym był z kamienia\" - (to Dżemu) - też tak chce. być z kamienia a nie jak naiwna gówniara

Gość wredna teściowa
i tak właśnie myśl, że facet próbuje zeby zobaczyć, czego chce wiesz, chama wychowuje mama i tata... rodzice sprzyjają dziecku, ale w końcu trafi kosa na kamień, kwestia czasu i przypadku pospotykaj sie z innymi dla sportu, zeby znać zachowania facetów - tyle mogę poradzić

nie tego sie chyba nie da stracić prawda... ale po raz kolejny straciłam zaufanie... :( tylko tyle ze z każdym kolejnym bedzie dużo cięzej ufac

nienawidze ich za ten sport... ze próbują zobaczyć jaka jestem, nie widząc jak mnie niszcza... a wiecie teraz to nawet bym mu wysłała smsa wygarniając jakim jest chamem ale zostawie to dla siebie

to wlasnie to... po co sie wiazac jak on i tak cie zostawi... szczerze teraz sobie jeszcze myśle ze chyba nie powinnam mu dac spokoju dopóki mi tego nie wyjaśni ale z drugiej strony po co

Gość wredna teściowa
wiesz, inna rzecz, ze jak się trochę z nimi pospotykasz to odczujesz politowanie wobec niektórych jak desperacko starają się podnieść swoją wartość kosztem kobiety, np.olewając ją

ja tez tak mialam, zostawil mnie po 4 miesiacach bycia ze soba, bez jednego slowa. nie odbieral telefonow, nie chcial rozmawiac. to bylo rok temu do dzis nie wiem dlaczego tak sie stalo, wszystko wygladalo na zwiazek idealny. bolalo dlugo, ale potem okazalo sie ze on jest gejem. no coz. dzis juz umiem z tym zyc ;)

Gość bysia
no cóż....co można zrobić z takim chamem?wykastrować może jednego dla przkładu???

do Frani... ale sie okazalo. wiedziałas co jest a je niestety nadal nie wiem :( i juz chyba sie nie dowiem.. Ogólnie z tą kastracją racja. Kochane dziekuje ze jestescie. A teraz ide sobie popatrzyc na mecz. Taaa Polska - Kuba w siatkówke, moze troche zapomne... faceci